Renault Megane 1.6 dCi 165pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault megane 1.6 dci 165pk

Stage 1 Renault Megane 1.6 dCi 165pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 165pk 180pk +9.1%
Koppel 380nm 420nm +10.5%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De standaard software in de Renault Megane 1.6 dCi 165pk ecu van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Het chippen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Renault Megane een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw auto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

chip tuning Renault Megane 1.6 dCi 165pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Doordat hij vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Geluid klinkt mooier
 • Aangenaam rijden​ met uw auto​
 • Meer performance uit uw Renault
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw auto

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die garandeert dat uw Renault Megane 1.6 dCi 165pk op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Renault Megane 1.6 dCi 165pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Renault Megane 1.6 dCi 165pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Renault Megane 1.6 dCi 165pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw Renault Megane 1.6 dCi 165pk voor honderden euro’s te moeten controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Renault Megane 1.6 dCi 165pk in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Renault Megane 1.6 dCi 165pk chiptunen

Onze chiptuning is veilig

 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Renault auto
 • Goede Renault Meganechiptuning files in gebruik
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • We kopiëren uw software eerst
 • Ontdek wat chiptuning voor u auto kan doen:

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Renault Megane 1.6 dCi 165pk wordt!

Methodes voor Renault Megane 1.6 dCi 165pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende manieren, namelijk:

Methode 1: Renault Megane 1.6 dCi 165pk OBD chiptuning

OBD tuning Renault Megane 1.6 dCi 165pk is een geliefde methode om je Renault Megane 1.6 dCi 165pk te tunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Renault Megane 1.6 dCi 165pk.

Hierdoor is dit een voordelige Renault Megane 1.6 dCi 165pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Renault Megane 1.6 dCi 165pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Renault Megane 1.6 dCi 165pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Renault Megane 1.6 dCi 165pk chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze methode van Renault Megane 1.6 dCi 165pktuning maak je fysieke aanpassingen aan de Renault Megane 1.6 dCi 165pk. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Renault Megane 1.6 dCi 165pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Renault Megane 1.6 dCi 165pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Renault Megane 1.6 dCi 165pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde kennis over Renault Megane 1.6 dCi 165pk ECU software: onze meerwaarde

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Renault Megane 1.6 dCi 165pk auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

bosch ecu tuning Lexus
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Renault chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Renault doen.