Renault Megane 1.5 DCi 106pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault megane 1.5 dci 106pk

Stage 1 Renault Megane 1.5 DCi 106pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 106pk 130pk +22.6%
Koppel 240nm 300nm +25%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Ontdek wat chiptuning voor uw Renault Megane 1.5 DCi 106pk kan doen:

Het standaard programma in de Renault Megane 1.5 DCi 106pk ecu van uw auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto ecu tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Renault Megane kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de chiptuning Renault Megane 1.5 DCi 106pk. Na de chiptuning gaat optrekken veel vlugger, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer plezier uit uw Renault Megane 1.5 DCi 106pk​
 • Sneller optrekken uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Geluid klinkt harder uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Renault Megane 1.5 DCi 106pk om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze Renault Megane 1.5 DCi 106pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Renault Megane 1.5 DCi 106pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Renault Megane 1.5 DCi 106pk.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chip tuning door

 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Renault Megane 1.5 DCi 106pk
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Gebruik van de beste Renault Megane 1.5 DCi 106pk chiptuning files
 • Ontdek wat het chippen voor u auto kan doen:
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Renault Megane 1.5 DCi 106pk

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Renault Megane 1.5 DCi 106pk motor vermogen te vergroten zijn verschillende manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Renault Megane 1.5 DCi 106pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Renault Megane 1.5 DCi 106pk is een geliefde manier om je auto te chiptunen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Hierdoor is dit een goedkope Renault Megane 1.5 DCi 106pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Renault Megane 1.5 DCi 106pk met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Renault Megane 1.5 DCi 106pk chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Renault Megane 1.5 DCi 106pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Renault Megane 1.5 DCi 106pk, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Renault Megane 1.5 DCi 106pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Renault Megane 1.5 DCi 106pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Renault Megane 1.5 DCi 106pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over Renault Megane 1.5 DCi 106pk ECU software: onze meerwaarde

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Zo doen wij naast chiptuning Renault Megane 1.5 DCi 106pk ook verschillende andere software aanpassingen voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu programmeren GMC
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Renault doen.