Renault Megane 1.5 DCi 105pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault megane 1.5 dci 105pk

Stage 1 Renault Megane 1.5 DCi 105pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 105pk 130pk +23.8%
Koppel 240nm 300nm +25%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

Het standaard programma in de motor controller van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Renault chiptuning.

In enkele uren kan je auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je Renault Megane 1.5 DCi 105pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

chiptuning Renault Megane 1.5 DCi 105pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Renault Megane veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Na de chiptuning gaat accelereren veel sneller, omdat je Renault Megane meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Sneller optrekken uit uw auto
 • Meer plezier ​
 • Geluid klinkt mooier uit uw auto
 • Verminderd brandstof gebruik van uw auto

Hoe gaat dat precies, chippenRenault Megane 1.5 DCi 105pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Renault Megane 1.5 DCi 105pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Hierna zal de software van uw Renault Megane 1.5 DCi 105pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Renault Megane 1.5 DCi 105pk ingenieur. Daarna sturen we de software van uw Renault Megane 1.5 DCi 105pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Renault Megane 1.5 DCi 105pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Renault Megane 1.5 DCi 105pk een garantie die wij u kunnen bieden. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Renault Megane 1.5 DCi 105pk in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Renault Megane 1.5 DCi 105pk chiptunen

Veilige chip tuning door

 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • We kopiëren uw software eerst
 • Gebruik van beste tuning bestanden
 • Specialistische kennis

Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Renault Megane 1.5 DCi 105pk motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Renault Megane 1.5 DCi 105pk OBD chiptuning

OBD tuning Renault Megane 1.5 DCi 105pk is een populaire manier om je auto te chiptunen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Door dit gemak is deze voordelige methode van Renault Megane 1.5 DCi 105pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Zonder de Renault Megane 1.5 DCi 105pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Renault Megane 1.5 DCi 105pk chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al genoeg. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Renault Megane 1.5 DCi 105pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Renault Megane 1.5 DCi 105pk, of een effectievere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Renault Megane 1.5 DCi 105pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de Renault Megane 1.5 DCi 105pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Renault Megane 1.5 DCi 105pk haalt.

Voor wie alles uit hun Renault Megane 1.5 DCi 105pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede optie.

Diepgaande kennis over Renault Megane 1.5 DCi 105pk ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Renault Megane 1.5 DCi 105pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Renault Megane 1.5 DCi 105pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu tuning files
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.