Renault Megane 1.5 DCi 100pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault megane 1.5 dci 100pk

Stage 1 Renault Megane 1.5 DCi 100pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 100pk 125pk +25%
Koppel 200nm 250nm +25%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250

Ontdek wat chiptuning voor uw Renault Megane 1.5 DCi 100pk auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw Renault Megane 1.5 DCi 100pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Renault Megane 1.5 DCi 100pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Renault chiptuning.

In een paar uur kan je auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks rijden in uw auto zult u merken dat uw Renault Megane veel lekkerder rijdt door tuning Renault Megane 1.5 DCi 100pk. Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk vlugger, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt beter
 • Meer PK’s uit uw Renault
 • Minder brandstof gebruik van uw Renault Megane 1.5 DCi 100pk
 • Meer plezier ​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage one tuning Renault Megane 1.5 DCi 100pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Renault Megane 1.5 DCi 100pk om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze Renault Megane 1.5 DCi 100pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Renault Megane 1.5 DCi 100pk.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Renault Megane 1.5 DCi 100pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw auto waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Renault Megane 1.5 DCi 100pk.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Onze chiptuning is veilig

 • Goede voeding tijdens gedurende het tunen
 • Exclusief gebruik van goede Renault Megane 1.5 DCi 100pk chiptuning software
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Renault Megane 1.5 DCi 100pk
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Renault Megane 1.5 DCi 100pk wordt!

Verschillende vormen Renault Megane 1.5 DCi 100pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op diverse methodes, namelijk:

Methode 1: Renault Megane 1.5 DCi 100pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Renault Megane 1.5 DCi 100pk is een populaire methode om je Renault Megane 1.5 DCi 100pk te chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw Renault Megane 1.5 DCi 100pk aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Renault Megane 1.5 DCi 100pk chiptuning

De naam zegt het al. Bij deze methode van Renault Megane 1.5 DCi 100pk tuning maak je fysieke wijzigingen aan de Renault Megane 1.5 DCi 100pk. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Renault Megane 1.5 DCi 100pk chiptuning genoemd. Je Renault Megane 1.5 DCi 100pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste manier.

Specialistische Renault Megane 1.5 DCi 100pk ECU programmatuur inzicht

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Renault Megane 1.5 DCi 100pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Renault Megane 1.5 DCi 100pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Renault Megane 1.5 DCi 100pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu files tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Renault auto, zonder dat hierbij aanpassingen Renault baar zijn door het blote oog.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Renault auto doen.