Renault Megane 1.2 TCE 115pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault megane 1.2 tce 115pk

Stage 1 Renault Megane 1.2 TCE 115pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 115pk 140pk +21.7%
Koppel 190nm 230nm +21.1%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Wat voor voordelen heeft chiptuning Renault Megane 1.2 TCE 115pk?

Het motormanagementsysteem van uw Renault Megane 1.2 TCE 115pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw Renault Megane vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Renault motor tuning.

In enkele uren kan je Renault Megane 1.2 TCE 115pk door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je Renault Megane 1.2 TCE 115pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

In het dagelijks gebruik van uw Renault Megane 1.2 TCE 115pk zult u merken dat uw Renault Megane 1.2 TCE 115pk veel soepelder rijdt door chip tuning Renault Megane 1.2 TCE 115pk. Doordat hij vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

 • Aangenaam rijden​ met uw Renault Megane 1.2 TCE 115pk​
 • Sneller optrekken uit uw auto
 • Geluid klinkt beter uit uw auto
 • Minder brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw Renault Megane 1.2 TCE 115pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Renault Megane 1.2 TCE 115pk engineer. Daarna verzenden we de software van uw Renault Megane 1.2 TCE 115pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Renault Megane 1.2 TCE 115pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zonder uw Renault Megane 1.2 TCE 115pk voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Renault Megane 1.2 TCE 115pk in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg ogenblikkelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Renault Megane 1.2 TCE 115pk chiptunen

Veilige chiptuning

 • Speciale accu voeding gedurende het tunen
 • We back-uppen uw software eerst
 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u auto kan worden!
 • Gebruik van beste tuning bestanden
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Renault Megane 1.2 TCE 115pk wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Renault Megane 1.2 TCE 115pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Renault Megane 1.2 TCE 115pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Renault Megane 1.2 TCE 115pk is een veelvoorkomende manier om je auto te tunen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Renault Megane 1.2 TCE 115pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de auto. Met deze manier hoef je zelfs de Renault Megane 1.2 TCE 115pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Chiptuning Renault Megane 1.2 TCE 115pk Stage 2

Met deze naam weet je al voldoende. Bij deze methode van Renault Megane 1.2 TCE 115pktuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Renault Megane 1.2 TCE 115pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de Renault Megane 1.2 TCE 115pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun Renault Megane 1.2 TCE 115pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste methode.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Renault , zonder dat hierbij veranderingen Renault baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Renault auto en bent u uw auto dus even kwijt.