Renault Maxity 2.5 DCi 130pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault maxity 2.5 dci 130pk

Stage 1 Renault Maxity 2.5 DCi 130pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 130pk 160pk +23.1%
Koppel 270nm 340nm +25.9%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140160

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Renault Maxity 2.5 DCi 130pk chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Renault Maxity is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw Renault Maxity 2.5 DCi 130pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Renault auto ecu chiptuning.

In een paar uur kan je Renault Maxity 2.5 DCi 130pk door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks rijden in uw Renault Maxity 2.5 DCi 130pk zult u merken dat uw Renault Maxity 2.5 DCi 130pk veel lekkerder gaat door tuning Renault Maxity 2.5 DCi 130pk. Je Renault Maxity 2.5 DCi 130pk zal sneller accelereren en de performance die hij hierbij geeft is veel consequenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Sportiever geluid
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer vermogen
 • Meer rijplezier ​

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Renault Maxity 2.5 DCi 130pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw Renault Maxity 2.5 DCi 130pk op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Renault Maxity 2.5 DCi 130pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Renault Maxity 2.5 DCi 130pk.

De chiptuning Renault Maxity 2.5 DCi 130pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Renault Maxity 2.5 DCi 130pk nodeloos te laten checken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Je Renault Maxity 2.5 DCi 130pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Na het Renault Maxity 2.5 DCi 130pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de Renault Maxity 2.5 DCi 130pk.

Veilige chiptuning door

 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto wordt!
 • Gebruik van beste chiptuning files
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • We back-uppen uw software eerst
 • Specialistische kennis

Ontdek wat auto laten chippen voor uw auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Renault Maxity 2.5 DCi 130pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Renault Maxity 2.5 DCi 130pk OBD chiptuning

OBD tuning Renault Maxity 2.5 DCi 130pk is een geliefde manier om je auto te tunen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Hierdoor is dit een goedkope Renault Maxity 2.5 DCi 130pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Zonder de Renault Maxity 2.5 DCi 130pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Renault Maxity 2.5 DCi 130pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke aanpassingen aan de Renault Maxity 2.5 DCi 130pk!

Stage 2 chiptuning Renault Maxity 2.5 DCi 130pk

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze methode van Renault Maxity 2.5 DCi 130pktuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Renault Maxity 2.5 DCi 130pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Renault Maxity 2.5 DCi 130pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Renault Maxity 2.5 DCi 130pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische ECU software kennis

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Renault Maxity 2.5 DCi 130pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

zelf ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Bij onze stage 1 Renault chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Renault auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.