Renault Master 2.3 DCI BiTurbo 135pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault master 2.3 dci biturbo 135pk

Stage 1 Renault Master 2.3 DCI BiTurbo 135pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 135pk 195pk +44.4%
Koppel 340nm 420nm +23.5%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Renault Master 2.3 DCI BiTurbo 135pk chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Renault Master is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

Renault Master chip tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Renault Master 2.3 DCI BiTurbo 135pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Je Renault Master 2.3 DCI BiTurbo 135pk zal vlotter optrekken en de performance die hij hiervoor levert is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Harder geluid
 • Meer koppel uit uw Renault
 • Minder brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, chippenRenault Master 2.3 DCI BiTurbo 135pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Renault Master 2.3 DCI BiTurbo 135pk om eventuele errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Renault Master 2.3 DCI BiTurbo 135pk specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw Renault Master 2.3 DCI BiTurbo 135pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Renault Master 2.3 DCI BiTurbo 135pk hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

Hierdoor kunnen wij snelheid en veiligheid waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

Na het Renault Master 2.3 DCI BiTurbo 135pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de Renault Master 2.3 DCI BiTurbo 135pk.

Onze chip tuning is veilig

 • We kopiëren uw software eerst
 • Goede voeding tijdens tijdens het chippen
 • De beste Renault Masterchiptuning bestanden in gebruik
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Renault Master 2.3 DCI BiTurbo 135pk kan worden!
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Renault auto

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Renault Master 2.3 DCI BiTurbo 135pk kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Renault Master 2.3 DCI BiTurbo 135pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Renault Master 2.3 DCI BiTurbo 135pk is een populaire methode om je auto te tunen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Renault Master 2.3 DCI BiTurbo 135pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Renault Master 2.3 DCI BiTurbo 135pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke modificaties aan de auto!

Stage 2 chiptuning Renault Master 2.3 DCI BiTurbo 135pk

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Renault Master 2.3 DCI BiTurbo 135pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Renault Master 2.3 DCI BiTurbo 135pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste methode.

Diepgaande kennis over Renault Master 2.3 DCI BiTurbo 135pk ECU software: onze plus

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Renault Master 2.3 DCI BiTurbo 135pk.

Zo doen wij naast Renault Master 2.3 DCI BiTurbo 135pk chiptuning ook verscheidene andere software aanpassingen voor Renault Master 2.3 DCI BiTurbo 135pk auto’s als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.