Renault Master 2.3 DCi 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault master 2.3 dci 150pk

Stage 1 Renault Master 2.3 DCi 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 180pk +20%
Koppel 350nm 410nm +17.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Specificaties

Brandstof Diesel
Cilinderinhoud 2298 CC
Type ecu Bosch EDC17C11 & Bosch EDC17C42 & Siemens/Continental SID309
Compressieverhouding 15,5 : 1
Boring X slag 85,0 X 101,3 mm
Motornummer M9T

Renault tuning

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu software van uw Renault Master 2.3 DCi 150pk is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in auto chippen.

Door het chippen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

Renault Master chip tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Renault Master veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Na de chiptuning gaat accelereren veel sneller, omdat je Renault Master meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen Renault Master 2.3 DCi 150pk chiptuning:​​

 • Geluid klinkt mooier uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Aangenaam rijden​ met uw auto​
 • Sportiever karakter

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna zal de software van uw Renault Master 2.3 DCi 150pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Renault Master 2.3 DCi 150pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Renault Master 2.3 DCi 150pk hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Renault Master 2.3 DCi 150pk. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Renault Master 2.3 DCi 150pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Renault Master 2.3 DCi 150pk werd uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw auto waarborgen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Renault Master 2.3 DCi 150pk.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Renault Master 2.3 DCi 150pk chiptunen

Veilige chip tuning door

 • Goede voeding tijdens tijdens het chippen
 • We kopiëren uw software eerst
 • De beste Renault Mastertuning files in gebruik
 • Ontdek wat het chippen voor u Renault Master 2.3 DCi 150pk kan doen:
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Renault Master 2.3 DCi 150pk

Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Renault Master 2.3 DCi 150pk wordt!

Methodes voor Renault Master 2.3 DCi 150pk motor tuning:

Voor het Renault Master 2.3 DCi 150pk motor vermogen te vergroten zijn diverse methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Renault Master 2.3 DCi 150pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Renault Master 2.3 DCi 150pk is een geliefde manier om je auto te tunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Renault Master 2.3 DCi 150pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Via deze methode moet je zelfs de Renault Master 2.3 DCi 150pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Renault Master 2.3 DCi 150pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke modificaties aan de auto!

Renault Master 2.3 DCi 150pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Bij deze methode van Renault Master 2.3 DCi 150pktuning maak je fysieke aanpassingen aan de Renault Master 2.3 DCi 150pk. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Renault Master 2.3 DCi 150pk. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Renault Master 2.3 DCi 150pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Renault Master 2.3 DCi 150pk.

Specialistische ECU software inzicht

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Renault Master 2.3 DCi 150pk.

Zo doen wij naast Renault Master 2.3 DCi 150pk chiptuning ook diverse andere software aanpassingen voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

motor ecu tuning BMW
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Renault auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Renault auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Renault auto en bent u uw Renault auto dus even kwijt.