Renault Master 2.3 DCI 146pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault master 2.3 dci 146pk

Stage 1 Renault Master 2.3 DCI 146pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 146pk 180pk +23.3%
Koppel 350nm 410nm +17.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Wat voor voordelen heeft chiptuning Renault Master 2.3 DCI 146pk?

De ecu software van uw Renault Master 2.3 DCI 146pk is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw Renault Master kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Renault Master 2.3 DCI 146pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

chiptuning Renault Master 2.3 DCI 146pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Renault Master 2.3 DCI 146pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Je Renault Master zal sneller accelereren en de performance die hij hierbij bekomt is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Meer vermogen
 • Mooier geluid
 • Meer rijplezier ​

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse Renault Master 2.3 DCI 146pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Renault Master 2.3 DCI 146pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety garanderen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Renault Master 2.3 DCI 146pk nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg ogenblikkelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Renault Master 2.3 DCI 146pk chiptunen

Onze chiptuning is veilig

 • We back-uppen uw software eerst
 • De beste Renault Mastertuning bestanden in gebruik
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Renault Master 2.3 DCI 146pk
 • Goede voeding tijdens tijdens het tunen

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Renault Master 2.3 DCI 146pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is wellicht de meest gekende manier voor het Renault Master 2.3 DCI 146pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Renault Master 2.3 DCI 146pk zit, nodig.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Met deze methode hoef je zelfs de Renault Master 2.3 DCI 146pk ECU niet te ontmantelen.

Je Renault Master 2.3 DCI 146pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Renault Master 2.3 DCI 146pk chiptuning

Met deze term weet je al alles. Bij deze methode van Renault Master 2.3 DCI 146pktuning maak je fysieke wijzigingen aan de Renault Master 2.3 DCI 146pk. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Renault Master 2.3 DCI 146pk. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Renault Master 2.3 DCI 146pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Gespecialiseerde notie over Renault Master 2.3 DCI 146pk ECU’s

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Renault Master 2.3 DCI 146pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Renault Master 2.3 DCI 146pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning files
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Renault al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Renault en bent u uw Renault dus even kwijt.