Renault Master 2.2 DCi 90pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault master 2.2 dci 90pk

Stage 1 Renault Master 2.2 DCi 90pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 90pk 115pk +27.8%
Koppel 260nm 320nm +23.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Wat voor voordelen heeft chiptuning Renault Master 2.2 DCi 90pk?

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in software tunen.

Door het tunen van uw Renault auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Je Renault Master is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

chiptuning Renault Master 2.2 DCi 90pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Na de chiptuning gebeurt optrekken veel vlugger, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer vermogen uit uw Renault
 • Minder brandstof gebruik
 • Mooier geluid
 • Comfortabeler rijden​ met uw auto​

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Renault Master 2.2 DCi 90pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze Renault Master 2.2 DCi 90pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Renault Master 2.2 DCi 90pk hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Renault Master 2.2 DCi 90pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Renault Master 2.2 DCi 90pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Renault Master 2.2 DCi 90pk is uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety beloven. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Renault Master 2.2 DCi 90pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Renault Master 2.2 DCi 90pk chiptunen

Veilige chip tuning door

 • Een kopie van de oude staat
 • Ontdek wat het chippen voor u auto kan doen:
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Renault auto
 • Gebruik van goede Renault Master 2.2 DCi 90pk tuning software
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Methodes voor Renault Master 2.2 DCi 90pk motor tuning:

Voor het Renault Master 2.2 DCi 90pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Renault Master 2.2 DCi 90pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Renault Master 2.2 DCi 90pk is een veelvoorkomende manier om je Renault Master 2.2 DCi 90pk te chiptunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw Renault Master 2.2 DCi 90pk aanpassen. Via deze manier hoef je zelfs de Renault Master 2.2 DCi 90pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Renault Master 2.2 DCi 90pk met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Renault Master 2.2 DCi 90pk chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze vorm van Renault Master 2.2 DCi 90pk tuning maak je fysieke wijzigingen aan de Renault Master 2.2 DCi 90pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Renault Master 2.2 DCi 90pk, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Renault Master 2.2 DCi 90pk. Je Renault Master 2.2 DCi 90pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Renault Master 2.2 DCi 90pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Renault Master 2.2 DCi 90pk.

Gespecialiseerde know-how over Renault Master 2.2 DCi 90pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Renault Master 2.2 DCi 90pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu tuning nederland
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Renault en bent u uw Renault auto dus even kwijt.