Renault Master 2.0 DCi 120pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault master 2.0 dci 120pk

Stage 1 Renault Master 2.0 DCi 120pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 120pk 160pk +33.3%
Koppel 300nm 360nm +20%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140160

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in chiptuning.

In een paar uur kan je auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de Renault Master chip tunen. Doordat de wagen vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer vermogen uit uw auto
 • Meer plezier uit uw auto​
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Geluid klinkt sportiever

Hoe werkt het?​

Voor stage one tunen Renault Master 2.0 DCi 120pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw Renault Master 2.0 DCi 120pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Renault Master 2.0 DCi 120pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning Renault Master 2.0 DCi 120pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Renault Master 2.0 DCi 120pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Renault Master 2.0 DCi 120pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid verzekeren. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Renault Master 2.0 DCi 120pk nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

Na het Renault Master 2.0 DCi 120pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de Renault Master 2.0 DCi 120pk.

Veilige auto tuning

 • Ontdek wat chiptuning voor u auto kan doen:
 • Goede Renault Mastertuning files in gebruik
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Renault Master 2.0 DCi 120pk
 • Speciale voeding tijdens gedurende het tunen
 • Specialistische kennis

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw Renault Master 2.0 DCi 120pk kan worden!

Verschillende vormen Renault Master 2.0 DCi 120pk motor tuning:

Voor het Renault Master 2.0 DCi 120pk motor vermogen te vergroten zijn meerdere methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Renault Master 2.0 DCi 120pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Renault Master 2.0 DCi 120pk is een veelvoorkomende methode om je Renault Master 2.0 DCi 120pk te chiptunen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw Renault Master 2.0 DCi 120pk.

Hierdoor is dit een voordelige Renault Master 2.0 DCi 120pk chiptuning manier en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Renault Master 2.0 DCi 120pk chiptuning

De naam zegt het al. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Renault Master 2.0 DCi 120pk plaats. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Renault Master 2.0 DCi 120pk chiptuning. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede optie.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Renault Master 2.0 DCi 120pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Renault Master 2.0 DCi 120pk.

Zo doen wij buiten chiptuning Renault Master 2.0 DCi 120pk ook verscheidene andere software aanpassingen voor auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ecu tuning nederland
Voor het repareren van uw motor computer zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw auto.

Daarom is je Renault al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Renault auto doen.