Renault Master 1.9 DCi 82pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault master 1.9 dci 82pk

Stage 1 Renault Master 1.9 DCi 82pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 82pk 105pk +28%
Koppel 200nm 260nm +30%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Wat voor voordelen heeft chiptuning Renault Master 1.9 DCi 82pk?

Het standaard programma in de motor controller van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in auto chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw Renault Master 1.9 DCi 82pk kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

Renault Master tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Renault Master veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Na de chiptuning gebeurt accelereren veel sneller, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Renault Master 1.9 DCi 82pk:​​

 • Geluid klinkt harder
 • Meer performance uit uw auto
 • Minder brandstof gebruik
 • Aangenaam rijden​ met uw Renault Master 1.9 DCi 82pk​

Hoe werkt het?​

Bij stage één tunen Renault Master 1.9 DCi 82pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Renault Master 1.9 DCi 82pk specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Renault Master 1.9 DCi 82pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Renault Master 1.9 DCi 82pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Renault Master 1.9 DCi 82pk is uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Renault Master 1.9 DCi 82pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Renault Master 1.9 DCi 82pk in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

Na het Renault Master 1.9 DCi 82pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de Renault Master 1.9 DCi 82pk.

Veilige chip tuning door

 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Renault Master 1.9 DCi 82pk
 • Speciale accu voeding gedurende het tunen
 • Gebruik van goede Renault Master 1.9 DCi 82pk tuning software
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Renault auto
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u auto kan worden!

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto kan worden!

Verschillende vormen Renault Master 1.9 DCi 82pk motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Renault Master 1.9 DCi 82pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Renault Master 1.9 DCi 82pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd port in uw Renault Master 1.9 DCi 82pk.

Daardoor is dit een goedkope Renault Master 1.9 DCi 82pk chiptuning methode en ook de populairste. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw Renault Master 1.9 DCi 82pk aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Renault Master 1.9 DCi 82pk met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Renault Master 1.9 DCi 82pk chiptuning

Met deze naam weet je al genoeg. Bij deze vorm van Renault Master 1.9 DCi 82pk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de Renault Master 1.9 DCi 82pk. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Renault Master 1.9 DCi 82pk chiptuning genoemd. Je Renault Master 1.9 DCi 82pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Renault Master 1.9 DCi 82pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede optie.

Gespecialiseerde kennis over Renault Master 1.9 DCi 82pk ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij naast Renault Master 1.9 DCi 82pk chiptuning ook diverse andere software modificaties voor Renault Master 1.9 DCi 82pk als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

Chevrolet ecu files tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Renault auto, zonder dat hierbij veranderingen Renault baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Renault zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Renault auto doen.