Renault Mascott 2.5 DCi 120pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault mascott 2.5 dci 120pk

Stage 1 Renault Mascott 2.5 DCi 120pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 120pk 150pk +25%
Koppel 300nm 360nm +20%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Renault Mascott 2.5 DCi 120pk auto chiptunen?

De standaard software in de ecu van uw Renault Mascott 2.5 DCi 120pk is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Echter kan uw Renault Mascott 2.5 DCi 120pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto ecu tuning.

In enkele uren kan je Renault Mascott door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Renault Mascott tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Je Renault Mascott zal sneller optrekken en het vermogen die hij hierbij aanlevert is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Verlaagd brandstof gebruik van uw Renault Mascott 2.5 DCi 120pk
 • Meer koppel uit uw auto
 • Aangenaam rijden​​
 • Beter geluid uit uw auto

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Renault Mascott 2.5 DCi 120pk om eventuele errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Renault Mascott 2.5 DCi 120pk engineer. Daarna verzenden we de software van uw Renault Mascott 2.5 DCi 120pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Renault Mascott 2.5 DCi 120pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Renault Mascott 2.5 DCi 120pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Renault Mascott 2.5 DCi 120pk waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chip tuning

 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Renault Mascott 2.5 DCi 120pk
 • Goede Renault Mascottchiptuning bestanden in gebruik
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Speciale voeding tijdens tijdens het tunen
 • Specialistische kennis

Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw Renault Mascott 2.5 DCi 120pk kan worden!

Verschillende vormen Renault Mascott 2.5 DCi 120pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op diverse manieren, namelijk:

Stage 1 Renault Mascott 2.5 DCi 120pk OBD chiptuning

OBD tuning Renault Mascott 2.5 DCi 120pk is een geliefde manier om je Renault Mascott 2.5 DCi 120pk te tunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een voordelige Renault Mascott 2.5 DCi 120pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw Renault Mascott 2.5 DCi 120pk aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Renault Mascott 2.5 DCi 120pk Stage 2

De naam zegt het al. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Renault Mascott 2.5 DCi 120pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Renault Mascott 2.5 DCi 120pk. Hierbij pas je de Renault Mascott 2.5 DCi 120pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 Renault Mascott 2.5 DCi 120pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Renault Mascott 2.5 DCi 120pk.

Gespecialiseerde notie over Renault Mascott 2.5 DCi 120pk ECU’s

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Renault Mascott 2.5 DCi 120pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Renault Mascott 2.5 DCi 120pk chiptuning.

Zo doen wij buiten Renault Mascott 2.5 DCi 120pk chiptuning ook verschillende andere software aanpassingen voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ecu soft tuning Renault
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Renault baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.