Renault Laguna Coupé 2.0 DCi GT 180pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault laguna coupé 2.0 dci gt 180pk

Stage 1 Renault Laguna Coupé 2.0 DCi GT 180pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 180pk 210pk +16.7%
Koppel 400nm 440nm +10%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Ontdek wat chiptuning voor uw Renault Laguna Coupé 2.0 DCi GT 180pk kan doen:

De ecu software van uw Renault Laguna Coupé is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het laten chippen van uw auto is de beste optie om uw Renault Laguna Coupé 2.0 DCi GT 180pk een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks rijden in uw Renault Laguna Coupé zult u merken dat uw Renault Laguna Coupé 2.0 DCi GT 180pk veel lekkerder gaat door chiptuning Renault Laguna Coupé 2.0 DCi GT 180pk. Doordat de auto vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van performance.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Geluid klinkt sportiever uit uw auto
 • Meer koppel uit uw auto
 • Meer rijplezier uit uw Renault Laguna Coupé 2.0 DCi GT 180pk​
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw Renault Laguna Coupé 2.0 DCi GT 180pk

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze inhouse Renault Laguna Coupé 2.0 DCi GT 180pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Renault Laguna Coupé 2.0 DCi GT 180pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Renault Laguna Coupé 2.0 DCi GT 180pk een garantie die wij u kunnen bieden. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Onze auto tuning is veilig

 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Renault Laguna Coupé 2.0 DCi GT 180pk
 • Goede Renault Laguna Coupéchiptuning software in gebruik
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Renault Laguna Coupé 2.0 DCi GT 180pk wordt!
 • We back-uppen uw software eerst
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Renault Laguna Coupé 2.0 DCi GT 180pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Renault Laguna Coupé 2.0 DCi GT 180pk is een geliefde manier om je Renault Laguna Coupé 2.0 DCi GT 180pk te tunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een goedkope Renault Laguna Coupé 2.0 DCi GT 180pk chiptuning variant en ook de populairste. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw Renault Laguna Coupé 2.0 DCi GT 180pk aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Renault Laguna Coupé 2.0 DCi GT 180pk met meer performance, zonder dat je Renault Laguna Coupé 2.0 DCi GT 180pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Renault Laguna Coupé 2.0 DCi GT 180pk

De naam zegt het helemaal. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Renault Laguna Coupé 2.0 DCi GT 180pk plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Renault Laguna Coupé 2.0 DCi GT 180pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Renault Laguna Coupé 2.0 DCi GT 180pk chiptuning. Hierbij pas je de Renault Laguna Coupé 2.0 DCi GT 180pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Renault Laguna Coupé 2.0 DCi GT 180pk haalt.

Stage 2 chiptuning Renault Laguna Coupé 2.0 DCi GT 180pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Renault Laguna Coupé 2.0 DCi GT 180pk.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Renault Laguna Coupé 2.0 DCi GT 180pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Renault Laguna Coupé 2.0 DCi GT 180pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

motor ecu tuning Audi
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder fysieke modificaties aan uw Renault auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Renault auto doen.