Renault Laguna Coupé 2.0 DCi 130pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault laguna coupé 2.0 dci 130pk

Stage 1 Renault Laguna Coupé 2.0 DCi 130pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 130pk 180pk +38.5%
Koppel 320nm 380nm +18.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het motor tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks rijden in uw Renault Laguna Coupé 2.0 DCi 130pk gaat u merken dat uw Renault Laguna Coupé 2.0 DCi 130pk veel soepelder rijdt door Renault Laguna Coupé chip tunen. Doordat de wagen vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Sportiever karakter
 • Comfortabeler rijden​​
 • Geluid klinkt beter

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage 1 tunen Renault Laguna Coupé 2.0 DCi 130pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze Renault Laguna Coupé 2.0 DCi 130pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Renault Laguna Coupé 2.0 DCi 130pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Renault Laguna Coupé 2.0 DCi 130pk nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Renault Laguna Coupé 2.0 DCi 130pk in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige chiptuning

 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw Renault Laguna Coupé 2.0 DCi 130pk kan worden!
 • Speciale voeding tijdens tijdens het tunen
 • We kopiëren uw software eerst
 • De beste Renault Laguna Coupéchiptuning software in gebruik
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto

Ontdek wat auto chip tunen voor uw Renault Laguna Coupé 2.0 DCi 130pk kan doen:

Methodes voor Renault Laguna Coupé 2.0 DCi 130pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere methodes, namelijk:

Stage 1 Renault Laguna Coupé 2.0 DCi 130pk OBD chiptuning

OBD tuning Renault Laguna Coupé 2.0 DCi 130pk is een geliefde methode om je Renault Laguna Coupé 2.0 DCi 130pk te tunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Renault Laguna Coupé 2.0 DCi 130pk.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de auto. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Renault Laguna Coupé 2.0 DCi 130pk met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Renault Laguna Coupé 2.0 DCi 130pk Stage 2

De naam zegt het al. Bij deze vorm van Renault Laguna Coupé 2.0 DCi 130pktuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Renault Laguna Coupé 2.0 DCi 130pk genoemd. Je Renault Laguna Coupé 2.0 DCi 130pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Renault Laguna Coupé 2.0 DCi 130pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede methode.

Gespecialiseerde know-how over Renault Laguna Coupé 2.0 DCi 130pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu files tuning Lincoln
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Renault chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw Renault .

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Renault auto en bent u uw Renault dus even kwijt.