Renault Laguna 2.2 DCi 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault laguna 2.2 dci 150pk

Stage 1 Renault Laguna 2.2 DCi 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 180pk +20%
Koppel 320nm 370nm +15.6%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu van uw Renault Laguna 2.2 DCi 150pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw Renault Laguna kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks rijden in uw Renault Laguna 2.2 DCi 150pk gaat u merken dat uw auto veel lekkerder rijdt door tuning Renault Laguna 2.2 DCi 150pk. Je auto zal sneller accelereren en de performance die hij hiervoor geeft is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer PK’s
 • Minder brandstof gebruik van uw auto
 • Aangenaam rijden​​
 • Geluid klinkt beter uit uw Renault

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Renault Laguna 2.2 DCi 150pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Renault Laguna 2.2 DCi 150pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Je Renault Laguna 2.2 DCi 150pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Krijg ogenblikkelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Renault Laguna 2.2 DCi 150pk chiptunen

Onze auto tuning is veilig

 • Speciale accu voeding tijdens het tunen
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u auto kan worden!
 • Een kopie van de oude staat
 • Exclusief gebruik van goede Renault Laguna 2.2 DCi 150pk tuning bestanden
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Renault auto

Ontdek wat auto tuning voor u auto kan doen:

Verschillende vormen Renault Laguna 2.2 DCi 150pk motor tuning:

Voor het Renault Laguna 2.2 DCi 150pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Renault Laguna 2.2 DCi 150pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Renault Laguna 2.2 DCi 150pk is de meest gevraagde methode van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Renault Laguna 2.2 DCi 150pk zit, nodig.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de Renault Laguna 2.2 DCi 150pk. Zonder de Renault Laguna 2.2 DCi 150pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je Renault Laguna 2.2 DCi 150pk ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Renault Laguna 2.2 DCi 150pk chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Renault Laguna 2.2 DCi 150pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Renault Laguna 2.2 DCi 150pk haalt.

Deze vorm van chiptuning Renault Laguna 2.2 DCi 150pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische ECU software notie

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Renault Laguna 2.2 DCi 150pk auto.

Zo doen wij naast chiptuning Renault Laguna 2.2 DCi 150pk ook verscheidene andere software aanpassingen voor auto’s als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

zelf ecu programmeren Bentley
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Renault , zonder dat hierbij aanpassingen Renault baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.