Renault Laguna 2.0 DCi 130pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault laguna 2.0 dci 130pk

Stage 1 Renault Laguna 2.0 DCi 130pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 130pk 180pk +38.5%
Koppel 320nm 400nm +25%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Renault Laguna 2.0 DCi 130pk chiptunen?

De standaard software in de motor computer van uw Renault Laguna 2.0 DCi 130pk is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in auto chippen.

In een paar uur kan je Renault Laguna 2.0 DCi 130pk door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks gebruik van uw auto gaat u merken dat uw Renault Laguna 2.0 DCi 130pk veel soepelder rijdt door chiptuning Renault Laguna 2.0 DCi 130pk. Je Renault Laguna zal rapper optrekken en de performance die hij hiervoor bekomt is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw Renault Laguna 2.0 DCi 130pk:​​

 • Comfortabeler rijden​ met uw Renault Laguna 2.0 DCi 130pk​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Meer vermogen
 • Geluid klinkt harder

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Renault Laguna 2.0 DCi 130pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Renault Laguna 2.0 DCi 130pk om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Renault Laguna 2.0 DCi 130pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning Renault Laguna 2.0 DCi 130pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Renault Laguna 2.0 DCi 130pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gecontroleerd.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Renault Laguna 2.0 DCi 130pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Renault Laguna 2.0 DCi 130pk in een middagje op een vermogensbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Renault Laguna 2.0 DCi 130pk chiptunen

Veilige auto tuning

 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto kan worden!
 • Gebruik van goede chiptuning bestanden
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Specialistische kennis
 • We kopiëren uw software eerst

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Verschillende vormen Renault Laguna 2.0 DCi 130pk motor tuning:

Voor het Renault Laguna 2.0 DCi 130pk motor vermogen te vergroten zijn verschillende manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Renault Laguna 2.0 DCi 130pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Renault Laguna 2.0 DCi 130pk is een populaire manier om je auto te tunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Renault Laguna 2.0 DCi 130pk.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Renault Laguna 2.0 DCi 130pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Renault Laguna 2.0 DCi 130pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 Renault Laguna 2.0 DCi 130pk chiptuning

Met deze term weet je al genoeg. Bij deze methode van Renault Laguna 2.0 DCi 130pk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de Renault Laguna 2.0 DCi 130pk. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Renault Laguna 2.0 DCi 130pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Renault Laguna 2.0 DCi 130pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede methode.

Specialistische ECU programmatuur inzicht

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Renault Laguna 2.0 DCi 130pk.

Zo doen wij naast chiptuning Renault Laguna 2.0 DCi 130pk ook verschillende andere software modificaties voor auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

Toyota motor ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Renault auto, zonder dat hierbij veranderingen Renault baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Renault .

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Renault auto dus even kwijt.