Renault Kangoo 1.5 DCi 65pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault kangoo 1.5 dci 65pk

Stage 1 Renault Kangoo 1.5 DCi 65pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 65pk 85pk +30.8%
Koppel 160nm 200nm +25%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590

Koppel (NM)

NM voorNM na0255075100125150175200

Ontdek wat chiptuning voor uw Renault Kangoo 1.5 DCi 65pk auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw Renault Kangoo 1.5 DCi 65pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto ecu chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de Renault Kangoo tunen. Doordat de wagen vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer performance uit uw Renault
 • Meer plezier ​
 • Beter geluid
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe werkt het?​

Voor stage 1 chiptuning Renault Kangoo 1.5 DCi 65pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Renault Kangoo 1.5 DCi 65pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Renault Kangoo 1.5 DCi 65pk engineer. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning Renault Kangoo 1.5 DCi 65pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Renault Kangoo 1.5 DCi 65pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Renault Kangoo 1.5 DCi 65pk werd uitgebreid getest op eendyno.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw Renault Kangoo 1.5 DCi 65pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Je Renault Kangoo 1.5 DCi 65pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Onze chip tuning is veilig

 • Een back-up van de oude staat
 • Ontdek wat chiptuning voor u Renault Kangoo 1.5 DCi 65pk kan doen:
 • Goede Renault Kangootuning bestanden in gebruik
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Renault Kangoo 1.5 DCi 65pk
 • Goede accu voeding tijdens het tunen

Ontdek wat chip tuning voor uw auto kan doen:

Methodes voor Renault Kangoo 1.5 DCi 65pk motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Renault Kangoo 1.5 DCi 65pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Renault Kangoo 1.5 DCi 65pk is een populaire manier om je auto te chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Hierdoor is dit een voordelige Renault Kangoo 1.5 DCi 65pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de Renault Kangoo 1.5 DCi 65pk. Met deze methode moet je zelfs de Renault Kangoo 1.5 DCi 65pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Renault Kangoo 1.5 DCi 65pk met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Renault Kangoo 1.5 DCi 65pk Stage 2

De naam zegt het helemaal. Bij deze methode van Renault Kangoo 1.5 DCi 65pk tuning maak je fysieke wijzigingen aan de Renault Kangoo 1.5 DCi 65pk. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Renault Kangoo 1.5 DCi 65pk. Je Renault Kangoo 1.5 DCi 65pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Renault Kangoo 1.5 DCi 65pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste methode.

Specialistische ECU programmatuur notie

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij naast Renault Kangoo 1.5 DCi 65pk chiptuning ook verschillende andere software modificaties voor Renault Kangoo 1.5 DCi 65pk auto’s als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.