Renault Espace 2.0 DCi 130pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault espace 2.0 dci 130pk

Stage 1 Renault Espace 2.0 DCi 130pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 130pk 180pk +38.5%
Koppel 320nm 400nm +25%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De standaard software in de motor computer van uw auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het laten tunen van uw auto is de beste keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw Renault Espace 2.0 DCi 130pk kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Renault Espace 2.0 DCi 130pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

In het dagelijks gebruik van uw auto gaat u merken dat uw Renault Espace 2.0 DCi 130pk veel soepelder gaat door tuning Renault Espace 2.0 DCi 130pk. Doordat hij sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Aangenaam rijden​​
 • Meer koppel
 • Harder geluid
 • Minder brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, remappen van een Renault Espace 2.0 DCi 130pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Renault Espace 2.0 DCi 130pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Renault Espace 2.0 DCi 130pk om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gecontroleerd.

Hierdoor kunnen wij snelheid en veiligheid beloven. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Renault Espace 2.0 DCi 130pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Renault Espace 2.0 DCi 130pk chiptunen

Onze chiptuning is veilig

 • Exclusief gebruik van de beste Renault Espace 2.0 DCi 130pk chiptuning bestanden
 • Een kopie van de oude staat
 • Ontdek wat chiptuning voor u auto kan doen:
 • Goede voeding tijdens gedurende het chippen
 • Specialistische kennis

Ontdek wat auto chip tuning voor uw auto kan doen:

Methodes voor Renault Espace 2.0 DCi 130pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verscheidene manieren, namelijk:

Methode 1: Renault Espace 2.0 DCi 130pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het Renault Espace 2.0 DCi 130pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Renault Espace 2.0 DCi 130pk zit, nodig.

Hierdoor is dit een voordelige Renault Espace 2.0 DCi 130pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de auto. Zonder de Renault Espace 2.0 DCi 130pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Renault Espace 2.0 DCi 130pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Renault Espace 2.0 DCi 130pk plaats. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Renault Espace 2.0 DCi 130pk chiptuning. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Renault Espace 2.0 DCi 130pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij buiten Renault Espace 2.0 DCi 130pk chiptuning ook verscheidene andere software modificaties voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu soft tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.