Renault Clio 1.5 DCi 90pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault clio 1.5 dci 90pk

Stage 1 Renault Clio 1.5 DCi 90pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 90pk 110pk +22.2%
Koppel 200nm 260nm +30%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Ontdek wat chiptuning voor uw Renault Clio 1.5 DCi 90pk auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw Renault Clio 1.5 DCi 90pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Echter kan uw Renault Clio vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto chiptuning.

In enkele uren kan je Renault Clio 1.5 DCi 90pk door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je Renault Clio heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

tuning Renault Clio 1.5 DCi 90pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Renault Clio veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Je Renault Clio zal vlotter accelereren en de performance die hij hierbij levert is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Sneller optrekken uit uw Renault
 • Verminderd brandstof gebruik van uw Renault Clio 1.5 DCi 90pk
 • Meer rijplezier ​
 • Mooier geluid uit uw auto

Hoe gaat dat precies, chippenRenault Clio 1.5 DCi 90pk?​

Voor stage one tuning Renault Clio 1.5 DCi 90pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Die garandeert dat uw Renault Clio 1.5 DCi 90pk op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Renault Clio 1.5 DCi 90pk om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Renault Clio 1.5 DCi 90pk specialist. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Renault Clio 1.5 DCi 90pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Renault Clio 1.5 DCi 90pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety garanderen. Zonder uw Renault Clio 1.5 DCi 90pk voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Renault Clio 1.5 DCi 90pk chiptunen

Onze auto tuning is veilig

 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • Goede accu voeding tijdens het tunen
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw Renault Clio 1.5 DCi 90pk wordt!
 • Een back-up van de oude staat
 • Gebruik van goede Renault Clio 1.5 DCi 90pk chiptuning files

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Methodes voor Renault Clio 1.5 DCi 90pk motor tuning:

Voor het Renault Clio 1.5 DCi 90pk motor vermogen te vergroten zijn verschillende methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Renault Clio 1.5 DCi 90pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is allicht de meest gekende manier voor het Renault Clio 1.5 DCi 90pk chippen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de auto. Met deze manier hoef je zelfs de Renault Clio 1.5 DCi 90pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Chiptuning Renault Clio 1.5 DCi 90pk Stage 2

De naam zegt het al. Bij deze vorm van Renault Clio 1.5 DCi 90pk tuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Renault Clio 1.5 DCi 90pk chiptuning genoemd. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Renault Clio 1.5 DCi 90pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede manier.

Specialistische Renault Clio 1.5 DCi 90pk ECU software inzicht

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Renault Clio 1.5 DCi 90pk auto.

Zo doen wij naast Renault Clio 1.5 DCi 90pk chiptuning ook verscheidene andere software aanpassingen voor Renault Clio 1.5 DCi 90pk als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

McLaren ecu programmeren
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Renault .

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.