Renault Clio 1.5 DCi 106pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault clio 1.5 dci 106pk

Stage 1 Renault Clio 1.5 DCi 106pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 106pk 130pk +22.6%
Koppel 240nm 300nm +25%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Ontdek wat chiptuning voor uw Renault Clio 1.5 DCi 106pk auto kan doen:

Het standaard programma in de Renault Clio 1.5 DCi 106pk ecu van uw Renault Clio is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in software tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Renault Clio is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

In het dagelijks rijden in uw Renault Clio zult u merken dat uw auto veel lekkerder gaat door Renault Clio chip tunen. Doordat hij vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer rijplezier uit uw Renault Clio 1.5 DCi 106pk​
 • Sneller optrekken uit uw auto
 • Mooier geluid uit uw Renault
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw auto

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Renault Clio 1.5 DCi 106pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Renault Clio 1.5 DCi 106pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Renault Clio 1.5 DCi 106pk engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw Renault Clio 1.5 DCi 106pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Renault Clio 1.5 DCi 106pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning Renault Clio 1.5 DCi 106pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Renault Clio 1.5 DCi 106pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Renault Clio 1.5 DCi 106pk een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

Na het Renault Clio 1.5 DCi 106pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning

 • Goede accu voeding gedurende het tunen
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Renault Clio 1.5 DCi 106pk
 • Ontdek wat chiptuning voor u Renault Clio 1.5 DCi 106pk kan doen:
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • Gebruik van goede chiptuning files

Ontdek wat auto tuning voor u Renault Clio 1.5 DCi 106pk kan doen:

Methodes voor Renault Clio 1.5 DCi 106pk motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Renault Clio 1.5 DCi 106pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Renault Clio 1.5 DCi 106pk is een geliefde methode om je Renault Clio 1.5 DCi 106pk te tunen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Renault Clio 1.5 DCi 106pk chiptuning

De naam zegt het helemaal. Bij deze vorm van Renault Clio 1.5 DCi 106pk tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Renault Clio 1.5 DCi 106pk. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Renault Clio 1.5 DCi 106pk chiptuning. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Renault Clio 1.5 DCi 106pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

bosch ecu tuning Smart
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Renault , zonder dat hierbij aanpassingen Renault baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Renault .

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Renault auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.