Renault Clio 1.0 TCe 100pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault clio 1.0 tce 100pk

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Wat voor voordelen heeft chiptuning Renault Clio 1.0 TCe 100pk?

Het motormanagementsysteem van uw Renault Clio 1.0 TCe 100pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in chiptuning.

Door het chiptunen van uw Renault auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Je Renault Clio is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

In het dagelijks rijden in uw auto zult u merken dat uw auto veel soepelder rijdt door chiptuning Renault Clio 1.0 TCe 100pk. Doordat de auto sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer plezier ​
 • Mooier geluid uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer performance uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage one chippen Renault Clio 1.0 TCe 100pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Renault Clio 1.0 TCe 100pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Renault Clio 1.0 TCe 100pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Renault Clio 1.0 TCe 100pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

Hierdoor kunnen wij snelheid en veiligheid waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je Renault Clio 1.0 TCe 100pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige auto tuning door

 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Renault Clio 1.0 TCe 100pk kan worden!
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Gebruik van beste tuning software
 • We back-uppen uw software eerst

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Renault Clio 1.0 TCe 100pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Renault Clio 1.0 TCe 100pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het Renault Clio 1.0 TCe 100pk chippen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de Renault Clio 1.0 TCe 100pk. Zonder de Renault Clio 1.0 TCe 100pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Renault Clio 1.0 TCe 100pk chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Renault Clio 1.0 TCe 100pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Renault Clio 1.0 TCe 100pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Renault Clio 1.0 TCe 100pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste manier.

Specialistische ECU programmatuur kennis

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

Porsche ecu tuning nederland
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Renault auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.