Renault Captur 0.9 TCE 90pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault captur 0.9 tce 90pk

Stage 1 Renault Captur 0.9 TCE 90pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 90pk 107pk +18.9%
Koppel 135nm 175nm +29.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180

Ontdek wat chiptuning voor uw Renault Captur 0.9 TCE 90pk kan doen:

Het standaard programma in de motor controller van uw Renault Captur 0.9 TCE 90pk is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Het chiptunen van uw auto is de beste optie om uw Renault Captur 0.9 TCE 90pk een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je Renault Captur met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je Renault Captur 0.9 TCE 90pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

In het dagelijks rijden in uw Renault Captur gaat u merken dat uw Renault Captur veel soepelder gaat door chiptuning Renault Captur 0.9 TCE 90pk. Doordat hij sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt harder
 • Meer PK’s
 • Meer rijplezier uit uw Renault Captur 0.9 TCE 90pk​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Renault Captur 0.9 TCE 90pk

Hoe werkt het?​

Voor stage één tunen Renault Captur 0.9 TCE 90pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Renault Captur 0.9 TCE 90pk ingenieur. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Renault Captur 0.9 TCE 90pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Renault Captur 0.9 TCE 90pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Renault Captur 0.9 TCE 90pk.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Je Renault Captur 0.9 TCE 90pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Renault Captur 0.9 TCE 90pk chiptunen

Onze chiptuning is veilig

 • Ontdek wat het chippen voor u auto kan doen:
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • Gebruik van beste chiptuning software
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • Een back-up van de oude staat

Ontdek wat auto laten chippen voor u Renault Captur 0.9 TCE 90pk auto kan doen:

Verschillende vormen Renault Captur 0.9 TCE 90pk motor tuning:

Voor het Renault Captur 0.9 TCE 90pk motor vermogen te maximaliseren zijn diverse methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Renault Captur 0.9 TCE 90pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Renault Captur 0.9 TCE 90pk is een geliefde manier om je Renault Captur 0.9 TCE 90pk te chippen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de auto. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Renault Captur 0.9 TCE 90pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke aanpassingen aan de auto!

Renault Captur 0.9 TCE 90pk chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Renault Captur 0.9 TCE 90pk, of een effectievere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Renault Captur 0.9 TCE 90pk chiptuning. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Renault Captur 0.9 TCE 90pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu soft tuning Ferrari
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Renault al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Renault auto en bent u uw auto dus even kwijt.