Renault Avantime 2.2 DCi 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault avantime 2.2 dci 150pk

Stage 1 Renault Avantime 2.2 DCi 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 180pk +20%
Koppel 320nm 375nm +17.2%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Renault Avantime 2.2 DCi 150pk auto chiptunen?

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Het tunen van uw auto is de beste keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw Renault Avantime kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks rijden in uw Renault Avantime gaat u merken dat uw Renault Avantime veel soepelder rijdt door Renault Avantime chip tunen. Je Renault Avantime zal rapper accelereren en de performance die hij hiervoor aanlevert is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw Renault Avantime 2.2 DCi 150pk:​​

 • Geluid klinkt beter
 • Aangenaam rijden​​
 • Meer koppel uit uw Renault
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Renault Avantime 2.2 DCi 150pk

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage 1 chiptuning Renault Avantime 2.2 DCi 150pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Renault Avantime 2.2 DCi 150pk om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw Renault Avantime 2.2 DCi 150pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Renault Avantime 2.2 DCi 150pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Renault Avantime 2.2 DCi 150pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Renault Avantime 2.2 DCi 150pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Daardoor kunnen wij tempo en safety waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Renault Avantime 2.2 DCi 150pk.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Je Renault Avantime 2.2 DCi 150pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

Na het Renault Avantime 2.2 DCi 150pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chip tuning door

 • Exclusief gebruik van de beste Renault Avantime 2.2 DCi 150pk tuning files
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Specialistische kennis
 • Ontdek wat chiptuning voor u Renault Avantime 2.2 DCi 150pk kan doen:
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Renault Avantime 2.2 DCi 150pk

Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u auto kan worden!

Methodes voor Renault Avantime 2.2 DCi 150pk motor tuning:

Voor het Renault Avantime 2.2 DCi 150pk motor vermogen te vergroten zijn meerdere methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Renault Avantime 2.2 DCi 150pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Renault Avantime 2.2 DCi 150pk is een veelvoorkomende methode om je auto te chiptunen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw Renault Avantime 2.2 DCi 150pk.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Renault Avantime 2.2 DCi 150pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke aanpassingen aan de auto!

Stage 2 chiptuning Renault Avantime 2.2 DCi 150pk

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze methode van Renault Avantime 2.2 DCi 150pk tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Renault Avantime 2.2 DCi 150pk. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Renault Avantime 2.2 DCi 150pk chiptuning. Hierbij pas je de Renault Avantime 2.2 DCi 150pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Renault Avantime 2.2 DCi 150pk haalt.

Stage 2 chiptuning Renault Avantime 2.2 DCi 150pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Renault Avantime 2.2 DCi 150pk.

Specialistische ECU programmatuur kennis

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Renault Avantime 2.2 DCi 150pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Renault Avantime 2.2 DCi 150pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Renault Avantime 2.2 DCi 150pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

bosch ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Bij onze stage 1 Renault chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Renault auto.

Daarom is je Renault auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.