Porsche Panamera Sport Turismo 4.0T GTS 460pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Porsche panamera sport turismo 4.0t gts 460pk

Stage 1 Porsche Panamera Sport Turismo 4.0T GTS 460pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 460pk 620pk +34.8%
Koppel 620nm 870nm +40.3%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600700

Koppel (NM)

NM voorNM na0150300450600750900

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in auto chippen.

Door het chippen van uw Porsche auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de Porsche Panamera Sport Turismo chip tunen. Doordat de auto sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw Porsche Panamera Sport Turismo 4.0T GTS 460pk:​​

 • Harder geluid
 • Meer vermogen uit uw auto
 • Comfortabeler rijden​​
 • Verminderd brandstof gebruik van uw Porsche Panamera Sport Turismo 4.0T GTS 460pk

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze Porsche Panamera Sport Turismo 4.0T GTS 460pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Porsche Panamera Sport Turismo 4.0T GTS 460pk hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Porsche Panamera Sport Turismo 4.0T GTS 460pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Porsche Panamera Sport Turismo 4.0T GTS 460pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Porsche Panamera Sport Turismo 4.0T GTS 460pk nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Je Porsche Panamera Sport Turismo 4.0T GTS 460pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Porsche Panamera Sport Turismo 4.0T GTS 460pk chiptunen

Veilige chiptuning

 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Ontdek wat chiptuning voor u Porsche Panamera Sport Turismo 4.0T GTS 460pk kan doen:
 • Een kopie van de oude staat
 • Gebruik van beste tuning files
 • Specialistische kennis

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Verschillende vormen Porsche Panamera Sport Turismo 4.0T GTS 460pk motor tuning:

Voor het Porsche Panamera Sport Turismo 4.0T GTS 460pk motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Porsche Panamera Sport Turismo 4.0T GTS 460pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Porsche Panamera Sport Turismo 4.0T GTS 460pk is de meest populaire methode van chiptuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Hierdoor is dit een goedkope Porsche Panamera Sport Turismo 4.0T GTS 460pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw Porsche Panamera Sport Turismo 4.0T GTS 460pk aanpassen. Met deze manier hoef je zelfs de Porsche Panamera Sport Turismo 4.0T GTS 460pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Porsche Panamera Sport Turismo 4.0T GTS 460pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Porsche Panamera Sport Turismo 4.0T GTS 460pk chiptuning

Met deze term weet je al voldoende. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Porsche Panamera Sport Turismo 4.0T GTS 460pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Porsche Panamera Sport Turismo 4.0T GTS 460pk, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Porsche Panamera Sport Turismo 4.0T GTS 460pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Porsche Panamera Sport Turismo 4.0T GTS 460pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede methode.

Specialistische Porsche Panamera Sport Turismo 4.0T GTS 460pk ECU programmatuur inzicht

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Porsche Panamera Sport Turismo 4.0T GTS 460pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

tuning ecu Saab
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Porsche al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Porsche auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Porsche auto doen.