Porsche Panamera 3.0 TDI 250pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Porsche panamera 3.0 tdi 250pk

Stage 1 Porsche Panamera 3.0 TDI 250pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 250pk 300pk +20%
Koppel 550nm 630nm +14.5%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Launch control
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Porsche Panamera 3.0 TDI 250pk chiptunen?

De ecu van uw Porsche Panamera is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw Porsche Panamera 3.0 TDI 250pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Porsche tuning.

Door het chiptunen van uw Porsche auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de Porsche Panamera chip tunen. Doordat de wagen vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

 • Sportiever karakter uit uw auto
 • Comfortabeler rijden​​
 • Geluid klinkt sportiever
 • Minder brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw Porsche Panamera 3.0 TDI 250pk op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Porsche Panamera 3.0 TDI 250pk engineer. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Porsche Panamera 3.0 TDI 250pk hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Porsche Panamera 3.0 TDI 250pk. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Porsche Panamera 3.0 TDI 250pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Porsche Panamera 3.0 TDI 250pk is uitgebreid getest op eentestbank.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Porsche Panamera 3.0 TDI 250pk nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Porsche Panamera 3.0 TDI 250pk chiptunen

Veilige auto tuning door

 • Specialistische kennis
 • Ontdek wat het chippen voor u auto kan doen:
 • De beste Porsche Panameratuning files in gebruik
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • We back-uppen uw software eerst

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Methodes voor Porsche Panamera 3.0 TDI 250pk motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Porsche Panamera 3.0 TDI 250pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Porsche Panamera 3.0 TDI 250pk is de meest populaire vorm van tuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Porsche Panamera 3.0 TDI 250pk.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Porsche Panamera 3.0 TDI 250pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Via deze methode hoef je zelfs de Porsche Panamera 3.0 TDI 250pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Porsche Panamera 3.0 TDI 250pk met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Porsche Panamera 3.0 TDI 250pk chiptuning

Met deze term weet je al alles. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Porsche Panamera 3.0 TDI 250pk, of een effectievere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Porsche Panamera 3.0 TDI 250pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Porsche Panamera 3.0 TDI 250pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Porsche Panamera 3.0 TDI 250pk.

Gespecialiseerde notie over Porsche Panamera 3.0 TDI 250pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij naast chiptuning Porsche Panamera 3.0 TDI 250pk ook verschillende andere software aanpassingen voor Porsche Panamera 3.0 TDI 250pk auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

Aston Martin ecu soft tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Porsche auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Porsche zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.