Porsche Panamera 3.0 Hybrid 380pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Porsche panamera 3.0 hybrid 380pk

Stage 1 Porsche Panamera 3.0 Hybrid 380pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 380pk 450pk +18.4%
Koppel 580nm 680nm +17.2%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na075150225300375450

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700

Ontdek wat chiptuning voor uw Porsche Panamera 3.0 Hybrid 380pk auto kan doen:

De ecu van uw Porsche Panamera is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het motor tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Porsche Panamera 3.0 Hybrid 380pk een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Porsche Panamera 3.0 Hybrid 380pk kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

chip tuning Porsche Panamera 3.0 Hybrid 380pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Porsche Panamera 3.0 Hybrid 380pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Doordat hij vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van performance.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer rijplezier uit uw Porsche Panamera 3.0 Hybrid 380pk​
 • Beter geluid uit uw auto
 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Sneller optrekken uit uw auto

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die garandeert dat uw Porsche Panamera 3.0 Hybrid 380pk op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze Porsche Panamera 3.0 Hybrid 380pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Porsche Panamera 3.0 Hybrid 380pk.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Porsche Panamera 3.0 Hybrid 380pk. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Porsche Panamera 3.0 Hybrid 380pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je Porsche Panamera 3.0 Hybrid 380pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Porsche Panamera 3.0 Hybrid 380pk chiptunen

Onze chip tuning is veilig

 • Goede voeding tijdens tijdens het tunen
 • Specialistische kennis
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Exclusief gebruik van goede Porsche Panamera 3.0 Hybrid 380pk tuning files
 • We kopiëren uw software eerst

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Porsche Panamera 3.0 Hybrid 380pk kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Porsche Panamera 3.0 Hybrid 380pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Porsche Panamera 3.0 Hybrid 380pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Porsche Panamera 3.0 Hybrid 380pk zit, nodig.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Porsche Panamera 3.0 Hybrid 380pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Porsche Panamera 3.0 Hybrid 380pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke reparaties aan de auto!

Porsche Panamera 3.0 Hybrid 380pk chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Porsche Panamera 3.0 Hybrid 380pk genoemd. Je Porsche Panamera 3.0 Hybrid 380pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Porsche Panamera 3.0 Hybrid 380pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over Porsche Panamera 3.0 Hybrid 380pk ECU software: onze plus

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Porsche Panamera 3.0 Hybrid 380pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Audi ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Porsche auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Porsche dus even kwijt.