Porsche Cayman 3.4i 295pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Porsche cayman 3.4i 295pk

Stage 1 Porsche Cayman 3.4i 295pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 295pk 305pk +3.4%
Koppel 340nm 355nm +4.4%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280320

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Porsche Cayman 3.4i 295pk auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Porsche Cayman 3.4i 295pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Porsche Cayman vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Porsche auto chip tuning.

Door het chippen van uw Porsche auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Je Porsche Cayman is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

In het dagelijks rijden in uw Porsche Cayman zult u merken dat uw Porsche Cayman 3.4i 295pk veel lekkerder gaat door Porsche Cayman tunen. Doordat hij vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw Porsche Cayman 3.4i 295pk:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Harder geluid
 • Meer rijplezier uit uw Porsche Cayman 3.4i 295pk​
 • Meer vermogen uit uw Porsche

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Porsche Cayman 3.4i 295pk hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Porsche Cayman 3.4i 295pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Porsche Cayman 3.4i 295pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Porsche Cayman 3.4i 295pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gecontroleerd.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid garanderen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je Porsche Cayman 3.4i 295pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige chiptuning

 • We kopiëren uw software eerst
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!
 • Goede Porsche Caymanchiptuning software in gebruik
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Methodes voor Porsche Cayman 3.4i 295pk motor tuning:

Voor het Porsche Cayman 3.4i 295pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Porsche Cayman 3.4i 295pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Porsche Cayman 3.4i 295pk is een geliefde manier om je auto te chiptunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Hierdoor is dit een voordelige Porsche Cayman 3.4i 295pk chiptuning variant en ook de populairste. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de auto. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Chiptuning Porsche Cayman 3.4i 295pk Stage 2

De naam zegt het helemaal. Bij deze vorm van Porsche Cayman 3.4i 295pk tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Porsche Cayman 3.4i 295pk, of een effectievere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Porsche Cayman 3.4i 295pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Porsche Cayman 3.4i 295pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ecu tuning files
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Porsche .

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.