Porsche Cayenne S 4.8 Turbo 570pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Porsche cayenne s 4.8 turbo 570pk

Stage 1 Porsche Cayenne S 4.8 Turbo 570pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 570pk 600pk +5.3%
Koppel 800nm 820nm +2.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600

Koppel (NM)

NM voorNM na0150300450600750900

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu software van uw Porsche Cayenne is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in auto chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks rijden in uw Porsche Cayenne zult u merken dat uw auto veel lekkerder rijdt door chiptuning Porsche Cayenne S 4.8 Turbo 570pk. Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk vlugger, omdat je Porsche Cayenne S 4.8 Turbo 570pk meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Minder brandstof gebruik
 • Meer plezier ​
 • Beter geluid
 • Sneller optrekken

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Porsche Cayenne S 4.8 Turbo 570pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Porsche Cayenne S 4.8 Turbo 570pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Porsche Cayenne S 4.8 Turbo 570pk.

De chiptuning Porsche Cayenne S 4.8 Turbo 570pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Porsche Cayenne S 4.8 Turbo 570pk een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw Porsche Cayenne S 4.8 Turbo 570pk voor honderden euro’s te moeten testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je Porsche Cayenne S 4.8 Turbo 570pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Porsche Cayenne S 4.8 Turbo 570pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de auto.

Onze chip tuning is veilig

 • Specialistische kennis
 • Goede accu voeding tijdens het chippen
 • De beste Porsche Cayennechiptuning bestanden in gebruik
 • We back-uppen uw software eerst
 • Ontdek wat het chippen voor u auto kan doen:

Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u auto wordt!

Methodes voor Porsche Cayenne S 4.8 Turbo 570pk motor tuning:

Voor het Porsche Cayenne S 4.8 Turbo 570pk motor vermogen te vergroten zijn diverse manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Porsche Cayenne S 4.8 Turbo 570pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Porsche Cayenne S 4.8 Turbo 570pk is de meest populaire vorm van tuning. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw Porsche Cayenne S 4.8 Turbo 570pk.

Door dit gemak is deze voordelige methode van Porsche Cayenne S 4.8 Turbo 570pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Porsche Cayenne S 4.8 Turbo 570pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Porsche Cayenne S 4.8 Turbo 570pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke reparaties aan de Porsche Cayenne S 4.8 Turbo 570pk!

Porsche Cayenne S 4.8 Turbo 570pk chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al genoeg. Bij deze vorm van Porsche Cayenne S 4.8 Turbo 570pk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Porsche Cayenne S 4.8 Turbo 570pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Porsche Cayenne S 4.8 Turbo 570pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over Porsche Cayenne S 4.8 Turbo 570pk ECU software: onze plus

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Porsche Cayenne S 4.8 Turbo 570pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Porsche Cayenne S 4.8 Turbo 570pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

zelf ecu programmeren McLaren
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Porsche auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.