Porsche Cayenne S 4.8 Turbo 550pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Porsche cayenne s 4.8 turbo 550pk

Stage 1 Porsche Cayenne S 4.8 Turbo 550pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 550pk 600pk +9.1%
Koppel 750nm 850nm +13.3%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600

Koppel (NM)

NM voorNM na0150300450600750900

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Porsche Cayenne S 4.8 Turbo 550pk chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Porsche Cayenne is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Porsche Cayenne vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Porsche motor tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw Porsche Cayenne S 4.8 Turbo 550pk kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Porsche Cayenne S 4.8 Turbo 550pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

tuning Porsche Cayenne S 4.8 Turbo 550pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Porsche Cayenne S 4.8 Turbo 550pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Doordat de wagen sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw Porsche Cayenne S 4.8 Turbo 550pk:​​

 • Meer koppel uit uw Porsche
 • Sportiever geluid uit uw auto
 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Meer plezier ​

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Porsche Cayenne S 4.8 Turbo 550pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Porsche Cayenne S 4.8 Turbo 550pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Porsche Cayenne S 4.8 Turbo 550pk is uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Na het Porsche Cayenne S 4.8 Turbo 550pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de Porsche Cayenne S 4.8 Turbo 550pk.

Veilige auto tuning door

 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Specialistische kennis
 • Een back-up van de oude staat
 • Gebruik van goede Porsche Cayenne S 4.8 Turbo 550pk chiptuning files

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u auto wordt!

Verschillende vormen Porsche Cayenne S 4.8 Turbo 550pk motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Porsche Cayenne S 4.8 Turbo 550pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Porsche Cayenne S 4.8 Turbo 550pk is een veelvoorkomende manier om je auto te chiptunen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Porsche Cayenne S 4.8 Turbo 550pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Porsche Cayenne S 4.8 Turbo 550pk chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Porsche Cayenne S 4.8 Turbo 550pk plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Porsche Cayenne S 4.8 Turbo 550pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Porsche Cayenne S 4.8 Turbo 550pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Specialistische ECU programmatuur notie

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Porsche Cayenne S 4.8 Turbo 550pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Porsche Cayenne S 4.8 Turbo 550pk.

Zo doen wij buiten chiptuning Porsche Cayenne S 4.8 Turbo 550pk ook diverse andere software aanpassingen voor Porsche Cayenne S 4.8 Turbo 550pk auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

tuning ecu
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Porsche auto, zonder dat hierbij veranderingen Porsche baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.