Porsche Cayenne S 4.2 TDI 382pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Porsche cayenne s 4.2 tdi 382pk

Stage 1 Porsche Cayenne S 4.2 TDI 382pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 382pk 450pk +17.8%
Koppel 850nm 950nm +11.8%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na075150225300375450

Koppel (NM)

NM voorNM na02004006008001,000

Wat voor voordelen heeft tuning Porsche Cayenne S 4.2 TDI 382pk?

De ecu software van uw Porsche Cayenne is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Echter kan uw Porsche Cayenne vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto ecu tuning.

In een paar uur kan je auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je Porsche Cayenne heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

In het dagelijks gebruik van uw Porsche Cayenne S 4.2 TDI 382pk gaat u merken dat uw auto veel soepelder rijdt door Porsche Cayenne chip tunen. Na de chiptuning gaat accelereren veel vlugger, omdat je Porsche Cayenne S 4.2 TDI 382pk meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Porsche Cayenne S 4.2 TDI 382pk:​​

 • Meer koppel uit uw Porsche
 • Geluid klinkt harder
 • Minder brandstof gebruik
 • Comfortabeler rijden​ met uw auto​

Hoe werkt het?​

Bij stage één chiptuning Porsche Cayenne S 4.2 TDI 382pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Porsche Cayenne S 4.2 TDI 382pk om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Porsche Cayenne S 4.2 TDI 382pk specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw Porsche Cayenne S 4.2 TDI 382pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Porsche Cayenne S 4.2 TDI 382pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gecontroleerd.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety garanderen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Porsche Cayenne S 4.2 TDI 382pk nodeloos te laten checken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige chiptuning door

 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Porsche Cayenne S 4.2 TDI 382pk wordt!
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • Exclusief gebruik van goede Porsche Cayenne S 4.2 TDI 382pk chiptuning bestanden
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Porsche Cayenne S 4.2 TDI 382pk

Ontdek wat auto chip tuning voor u Porsche Cayenne S 4.2 TDI 382pk auto kan doen:

Methodes voor Porsche Cayenne S 4.2 TDI 382pk motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Porsche Cayenne S 4.2 TDI 382pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Porsche Cayenne S 4.2 TDI 382pk is de meest populaire methode van chiptuning. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Hierdoor is dit een goedkope Porsche Cayenne S 4.2 TDI 382pk chiptuning methode en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Porsche Cayenne S 4.2 TDI 382pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Porsche Cayenne S 4.2 TDI 382pk

Met deze naam weet je al genoeg. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Porsche Cayenne S 4.2 TDI 382pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Porsche Cayenne S 4.2 TDI 382pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Porsche Cayenne S 4.2 TDI 382pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Porsche Cayenne S 4.2 TDI 382pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Porsche Cayenne S 4.2 TDI 382pk.

Gespecialiseerde know-how over Porsche Cayenne S 4.2 TDI 382pk ECU’s

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Porsche Cayenne S 4.2 TDI 382pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Porsche Cayenne S 4.2 TDI 382pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Porsche Cayenne S 4.2 TDI 382pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu files tuning Holden
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Porsche chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Porsche auto.

Daarom is je Porsche al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Porsche en bent u uw Porsche auto dus even kwijt.