Porsche Cayenne Coupé 4.0T GTS 460pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Porsche cayenne coupé 4.0t gts 460pk

Stage 1 Porsche Cayenne Coupé 4.0T GTS 460pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 460pk 620pk +34.8%
Koppel 620nm 870nm +40.3%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600700

Koppel (NM)

NM voorNM na0150300450600750900

Wat voor voordelen heeft chiptuning Porsche Cayenne Coupé 4.0T GTS 460pk?

De standaard software in de ecu van uw Porsche Cayenne Coupé is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw Porsche Cayenne Coupé vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Porsche chip tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw Porsche Cayenne Coupé kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Porsche Cayenne Coupé 4.0T GTS 460pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

In het dagelijks rijden in uw Porsche Cayenne Coupé 4.0T GTS 460pk gaat u merken dat uw auto veel soepelder gaat door chip tuning Porsche Cayenne Coupé 4.0T GTS 460pk. Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk sneller, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Harder geluid
 • Minder brandstof gebruik
 • Meer PK’s uit uw Porsche
 • Meer rijplezier ​

Hoe gaat dat precies, remappenPorsche Cayenne Coupé 4.0T GTS 460pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna zal de software van uw Porsche Cayenne Coupé 4.0T GTS 460pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Porsche Cayenne Coupé 4.0T GTS 460pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Porsche Cayenne Coupé 4.0T GTS 460pk.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Porsche Cayenne Coupé 4.0T GTS 460pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid verzekeren. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Porsche Cayenne Coupé 4.0T GTS 460pk.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige chiptuning door

 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto kan worden!
 • We kopiëren uw software eerst
 • Specialistische kennis
 • Speciale voeding tijdens tijdens het tunen
 • Gebruik van goede Porsche Cayenne Coupé 4.0T GTS 460pk tuning software

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u auto wordt!

Verschillende vormen Porsche Cayenne Coupé 4.0T GTS 460pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse methodes, namelijk:

Methode 1: Porsche Cayenne Coupé 4.0T GTS 460pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Porsche Cayenne Coupé 4.0T GTS 460pk is de meest populaire methode van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een goedkope Porsche Cayenne Coupé 4.0T GTS 460pk chiptuning manier en ook de populairste. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de Porsche Cayenne Coupé 4.0T GTS 460pk. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je Porsche Cayenne Coupé 4.0T GTS 460pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Porsche Cayenne Coupé 4.0T GTS 460pk chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al alles. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Porsche Cayenne Coupé 4.0T GTS 460pk plaats. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Porsche Cayenne Coupé 4.0T GTS 460pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Porsche Cayenne Coupé 4.0T GTS 460pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Porsche Cayenne Coupé 4.0T GTS 460pk.

Diepgaande kennis over Porsche Cayenne Coupé 4.0T GTS 460pk ECU software: onze plus

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

tuning ecu
Voor het repareren van uw motor computer zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Porsche doen.