Porsche Cayenne 4.0 Turbo 550pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Porsche cayenne 4.0 turbo 550pk

Stage 1 Porsche Cayenne 4.0 Turbo 550pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 550pk 620pk +12.7%
Koppel 770nm 870nm +13%
 • Tuning-opties:
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600700

Koppel (NM)

NM voorNM na0150300450600750900

Ontdek wat chiptuning voor uw Porsche Cayenne 4.0 Turbo 550pk kan doen:

De ecu software van uw Porsche Cayenne 4.0 Turbo 550pk is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Het tunen van uw auto is de beste optie om uw Porsche Cayenne 4.0 Turbo 550pk een groter vermogen te geven.

Door het chippen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks gebruik van uw Porsche Cayenne 4.0 Turbo 550pk zult u merken dat uw auto veel soepelder rijdt door Porsche Cayenne tunen. Na de chiptuning gaat accelereren veel vlugger, omdat je Porsche Cayenne meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Mooier geluid uit uw Porsche
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Meer vermogen
 • Meer rijplezier uit uw auto​

Hoe werkt het?​

Bij stage one tuning Porsche Cayenne 4.0 Turbo 550pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die garandeert dat uw Porsche Cayenne 4.0 Turbo 550pk op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Porsche Cayenne 4.0 Turbo 550pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Porsche Cayenne 4.0 Turbo 550pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid garanderen. Zonder uw Porsche Cayenne 4.0 Turbo 550pk voor honderden euro’s te hoeven testen.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Na het Porsche Cayenne 4.0 Turbo 550pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de Porsche Cayenne 4.0 Turbo 550pk.

Veilige auto tuning

 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Gebruik van goede tuning files
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Porsche Cayenne 4.0 Turbo 550pk
 • We kopiëren uw software eerst

Ontdek wat auto chip tunen voor u auto kan doen:

Methodes voor Porsche Cayenne 4.0 Turbo 550pk motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Porsche Cayenne 4.0 Turbo 550pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Porsche Cayenne 4.0 Turbo 550pk is een populaire methode om je auto te chiptunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw Porsche Cayenne 4.0 Turbo 550pk aanpassen. Zonder de Porsche Cayenne 4.0 Turbo 550pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Porsche Cayenne 4.0 Turbo 550pk chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Porsche Cayenne 4.0 Turbo 550pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Porsche Cayenne 4.0 Turbo 550pk, of een effectievere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Porsche Cayenne 4.0 Turbo 550pk chiptuning genoemd. Je Porsche Cayenne 4.0 Turbo 550pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Porsche Cayenne 4.0 Turbo 550pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Porsche Cayenne 4.0 Turbo 550pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Porsche Cayenne 4.0 Turbo 550pk.

Zo doen wij naast Porsche Cayenne 4.0 Turbo 550pk chiptuning ook verscheidene andere software modificaties voor Porsche Cayenne 4.0 Turbo 550pk als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ecu tuning files Mazda
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Porsche .

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.