Porsche Cayenne 3.0 TDI 262pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Porsche cayenne 3.0 tdi 262pk

Stage 1 Porsche Cayenne 3.0 TDI 262pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 262pk 300pk +14.5%
Koppel 580nm 630nm +8.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700

Wat voor voordelen heeft tuning Porsche Cayenne 3.0 TDI 262pk?

Het motormanagementsysteem van uw Porsche Cayenne is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Het motor tunen van uw auto is de beste keuze om uw Porsche Cayenne een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Porsche Cayenne chip tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Porsche Cayenne veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Doordat hij sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Geluid klinkt mooier
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Porsche Cayenne 3.0 TDI 262pk
 • Meer performance
 • Meer rijplezier uit uw auto​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw Porsche Cayenne 3.0 TDI 262pk op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Porsche Cayenne 3.0 TDI 262pk ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Porsche Cayenne 3.0 TDI 262pk hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Porsche Cayenne 3.0 TDI 262pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Porsche Cayenne 3.0 TDI 262pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gecontroleerd.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Porsche Cayenne 3.0 TDI 262pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige auto tuning door

 • Goede Porsche Cayennechiptuning files in gebruik
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Porsche Cayenne 3.0 TDI 262pk
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Porsche auto
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Porsche Cayenne 3.0 TDI 262pk wordt!

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Verschillende vormen Porsche Cayenne 3.0 TDI 262pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verschillende methodes, namelijk:

Methode 1: Porsche Cayenne 3.0 TDI 262pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het Porsche Cayenne 3.0 TDI 262pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Porsche Cayenne 3.0 TDI 262pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Porsche Cayenne 3.0 TDI 262pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Porsche Cayenne 3.0 TDI 262pk met meer kracht, zonder dat je Porsche Cayenne 3.0 TDI 262pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Porsche Cayenne 3.0 TDI 262pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Porsche Cayenne 3.0 TDI 262pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Porsche Cayenne 3.0 TDI 262pk. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Porsche Cayenne 3.0 TDI 262pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische ECU programmatuur inzicht

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Porsche Cayenne 3.0 TDI 262pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Porsche Cayenne 3.0 TDI 262pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Porsche Cayenne 3.0 TDI 262pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

zelf ecu programmeren Holden
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Porsche baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Porsche auto en bent u uw auto dus even kwijt.