Porsche Cayenne 3.0 TDI 245pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Porsche cayenne 3.0 tdi 245pk

Stage 1 Porsche Cayenne 3.0 TDI 245pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 245pk 290pk +18.4%
Koppel 550nm 620nm +12.7%
 • Tuning-opties:
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700

Ontdek wat chiptuning voor uw Porsche Cayenne 3.0 TDI 245pk kan doen:

De standaard software in de ecu van uw Porsche Cayenne 3.0 TDI 245pk is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in chippen.

In enkele uren kan je auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

tuning Porsche Cayenne 3.0 TDI 245pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Porsche Cayenne veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Na de chiptuning gaat optrekken een stuk vlugger, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Porsche Cayenne 3.0 TDI 245pk:​​

 • Comfortabeler rijden​ met uw auto​
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Meer performance uit uw auto
 • Geluid klinkt harder uit uw Porsche

Hoe gaat dat precies, chippenPorsche Cayenne 3.0 TDI 245pk?​

Bij stage one tunen Porsche Cayenne 3.0 TDI 245pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Porsche Cayenne 3.0 TDI 245pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Porsche Cayenne 3.0 TDI 245pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning Porsche Cayenne 3.0 TDI 245pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Hierdoor kunnen wij snelheid en veiligheid garanderen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Je Porsche Cayenne 3.0 TDI 245pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige auto tuning

 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Porsche Cayenne 3.0 TDI 245pk
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Specialistische kennis
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto wordt!
 • Exclusief gebruik van de beste Porsche Cayenne 3.0 TDI 245pk chiptuning software

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Porsche Cayenne 3.0 TDI 245pk OBD chiptuning

OBD tuning Porsche Cayenne 3.0 TDI 245pk is een populaire manier om je Porsche Cayenne 3.0 TDI 245pk te tunen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw Porsche Cayenne 3.0 TDI 245pk.

Hierdoor is dit een voordelige Porsche Cayenne 3.0 TDI 245pk chiptuning variant en ook de populairste. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de auto. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Porsche Cayenne 3.0 TDI 245pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke reparaties aan de Porsche Cayenne 3.0 TDI 245pk!

Porsche Cayenne 3.0 TDI 245pk chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al genoeg. Bij deze vorm van Porsche Cayenne 3.0 TDI 245pktuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Porsche Cayenne 3.0 TDI 245pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Porsche Cayenne 3.0 TDI 245pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Porsche Cayenne 3.0 TDI 245pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede manier.

Specialistische ECU programmatuur notie

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Porsche Cayenne 3.0 TDI 245pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Porsche Cayenne 3.0 TDI 245pk chiptuning.

Zo doen wij buiten Porsche Cayenne 3.0 TDI 245pk chiptuning ook diverse andere software modificaties voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Mercury ecu tuning files
Voor het repareren van uw motor computer zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Porsche doen.