Porsche Cayenne 3.0 TDI 240pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Porsche cayenne 3.0 tdi 240pk

Stage 1 Porsche Cayenne 3.0 TDI 240pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 240pk 290pk +20.8%
Koppel 550nm 620nm +12.7%
 • Tuning-opties:
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700

Wat voor voordelen heeft tuning Porsche Cayenne 3.0 TDI 240pk?

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Echter kan uw Porsche Cayenne 3.0 TDI 240pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Porsche auto chip tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw Porsche Cayenne kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

chip tuning Porsche Cayenne 3.0 TDI 240pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Porsche Cayenne veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Doordat hij vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Geluid klinkt mooier
 • Meer koppel uit uw auto
 • Comfortabeler rijden​​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage one tunen Porsche Cayenne 3.0 TDI 240pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze inhouse Porsche Cayenne 3.0 TDI 240pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Porsche Cayenne 3.0 TDI 240pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Hierdoor kunnen wij snelheid en veiligheid beloven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Porsche Cayenne 3.0 TDI 240pk chiptunen

Veilige chip tuning

 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Porsche Cayenne 3.0 TDI 240pk
 • Gebruik van de beste Porsche Cayenne 3.0 TDI 240pk tuning software
 • Een back-up van de oude staat
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Verschillende vormen Porsche Cayenne 3.0 TDI 240pk motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Porsche Cayenne 3.0 TDI 240pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Porsche Cayenne 3.0 TDI 240pk is een veelvoorkomende manier om je auto te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een goedkope Porsche Cayenne 3.0 TDI 240pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de Porsche Cayenne 3.0 TDI 240pk. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Porsche Cayenne 3.0 TDI 240pk met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Porsche Cayenne 3.0 TDI 240pk chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze methode van Porsche Cayenne 3.0 TDI 240pk tuning maak je fysieke wijzigingen aan de Porsche Cayenne 3.0 TDI 240pk. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Porsche Cayenne 3.0 TDI 240pk genoemd. Hierbij pas je de Porsche Cayenne 3.0 TDI 240pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Porsche Cayenne 3.0 TDI 240pk haalt.

Stage 2 chiptuning Porsche Cayenne 3.0 TDI 240pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Porsche Cayenne 3.0 TDI 240pk.

Gespecialiseerde kennis over Porsche Cayenne 3.0 TDI 240pk ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Porsche Cayenne 3.0 TDI 240pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

motor ecu tuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.