Porsche Boxster 3.8i Spyder 375pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Porsche boxster 3.8i spyder 375pk

Stage 1 Porsche Boxster 3.8i Spyder 375pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 375pk 395pk +5.3%
Koppel 420nm 440nm +4.8%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350400

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Porsche chiptuning.

Door het chippen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de Porsche Boxster chip tunen. Doordat de auto vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Minder brandstof gebruik
 • Meer performance uit uw auto
 • Beter geluid
 • Meer plezier ​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die garandeert dat uw Porsche Boxster 3.8i Spyder 375pk op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Porsche Boxster 3.8i Spyder 375pk ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw Porsche Boxster 3.8i Spyder 375pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Porsche Boxster 3.8i Spyder 375pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Porsche Boxster 3.8i Spyder 375pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Porsche Boxster 3.8i Spyder 375pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Porsche Boxster 3.8i Spyder 375pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

Na het Porsche Boxster 3.8i Spyder 375pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de Porsche Boxster 3.8i Spyder 375pk.

Veilige auto tuning

 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • Exclusief gebruik van goede Porsche Boxster 3.8i Spyder 375pk tuning files
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Een kopie van de oude staat
 • Specialistische kennis

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Verschillende vormen Porsche Boxster 3.8i Spyder 375pk motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Porsche Boxster 3.8i Spyder 375pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Porsche Boxster 3.8i Spyder 375pk is de meest gevraagde methode van tuning. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Daardoor is dit een voordelige Porsche Boxster 3.8i Spyder 375pk chiptuning manier en ook de populairste. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw Porsche Boxster 3.8i Spyder 375pk aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Porsche Boxster 3.8i Spyder 375pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke aanpassingen aan de Porsche Boxster 3.8i Spyder 375pk!

Stage 2 Porsche Boxster 3.8i Spyder 375pk chiptuning

De naam zegt het al. Bij deze methode van Porsche Boxster 3.8i Spyder 375pk tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Porsche Boxster 3.8i Spyder 375pk. Hierbij pas je de Porsche Boxster 3.8i Spyder 375pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Porsche Boxster 3.8i Spyder 375pk haalt.

Deze vorm van chiptuning Porsche Boxster 3.8i Spyder 375pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische Porsche Boxster 3.8i Spyder 375pk ECU programmatuur notie

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Porsche Boxster 3.8i Spyder 375pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Porsche Boxster 3.8i Spyder 375pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Porsche Boxster 3.8i Spyder 375pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

zelf ecu programmeren Citroën
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Porsche auto, zonder dat hierbij aanpassingen Porsche baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Porsche al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Porsche auto en bent u uw auto dus even kwijt.