Porsche Boxster 3.2i 252pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Porsche boxster 3.2i 252pk

Stage 1 Porsche Boxster 3.2i 252pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 252pk 270pk +7.1%
Koppel 305nm 330nm +8.2%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Porsche Boxster 3.2i 252pk chiptunen?

Het standaard programma in de ecu van uw Porsche Boxster 3.2i 252pk is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw Porsche Boxster vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Porsche ecu tuning.

In enkele uren kan je auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

tuning Porsche Boxster 3.2i 252pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Porsche Boxster veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Je Porsche Boxster zal sneller optrekken en de performance die hij hiervoor levert is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer koppel uit uw auto
 • Meer plezier uit uw Porsche Boxster 3.2i 252pk​
 • Mooier geluid uit uw Porsche

Hoe gaat dat precies, chippenPorsche Boxster 3.2i 252pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Porsche Boxster 3.2i 252pk hiermee vergelijken.

De chiptuning Porsche Boxster 3.2i 252pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Porsche Boxster 3.2i 252pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Porsche Boxster 3.2i 252pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Porsche Boxster 3.2i 252pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Porsche Boxster 3.2i 252pk chiptunen

Veilige auto tuning door

 • Goede Porsche Boxsterchiptuning files in gebruik
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u auto wordt!
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • We back-uppen uw software eerst

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Porsche Boxster 3.2i 252pk motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Porsche Boxster 3.2i 252pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Porsche Boxster 3.2i 252pk is een geliefde manier om je Porsche Boxster 3.2i 252pk te tunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Porsche Boxster 3.2i 252pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de Porsche Boxster 3.2i 252pk. Zonder de Porsche Boxster 3.2i 252pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Porsche Boxster 3.2i 252pk Stage 2

Met deze naam weet je al alles. Bij deze vorm van Porsche Boxster 3.2i 252pktuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Porsche Boxster 3.2i 252pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Porsche Boxster 3.2i 252pk, of een effectievere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Porsche Boxster 3.2i 252pk genoemd. Je Porsche Boxster 3.2i 252pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Porsche Boxster 3.2i 252pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over Porsche Boxster 3.2i 252pk ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Porsche Boxster 3.2i 252pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

motor ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Porsche , zonder dat hierbij veranderingen Porsche baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Porsche zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.