Porsche Boxster 2.9i 256pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Porsche boxster 2.9i 256pk

Stage 1 Porsche Boxster 2.9i 256pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 256pk 275pk +7.4%
Koppel 290nm 310nm +6.9%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Porsche Boxster 2.9i 256pk auto chiptunen?

Het standaard programma in de ecu van uw Porsche Boxster is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw Porsche Boxster vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Porsche ecu tuning.

Door het chiptunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de Porsche Boxster chip tunen. Doordat de wagen sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Porsche Boxster 2.9i 256pk
 • Meer vermogen uit uw auto
 • Meer rijplezier ​
 • Geluid klinkt harder uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Porsche Boxster 2.9i 256pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna zal de software van uw Porsche Boxster 2.9i 256pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Porsche Boxster 2.9i 256pk specialist. Daarna verzenden we de software van uw Porsche Boxster 2.9i 256pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Porsche Boxster 2.9i 256pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Porsche Boxster 2.9i 256pk. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Porsche Boxster 2.9i 256pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw Porsche Boxster 2.9i 256pk waarborgen. Zonder uw Porsche Boxster 2.9i 256pk voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Porsche Boxster 2.9i 256pk in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Porsche Boxster 2.9i 256pk chiptunen

Veilige auto tuning

 • Een back-up van de oude staat
 • Specialistische kennis
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Gebruik van de beste Porsche Boxster 2.9i 256pk chiptuning software
 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Porsche Boxster 2.9i 256pk kan worden!

Ontdek wat chip tuning voor u auto kan doen:

Methodes voor Porsche Boxster 2.9i 256pk motor tuning:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Porsche Boxster 2.9i 256pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Porsche Boxster 2.9i 256pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Porsche Boxster 2.9i 256pk.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Porsche Boxster 2.9i 256pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw Porsche Boxster 2.9i 256pk aanpassen. Zonder de Porsche Boxster 2.9i 256pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Porsche Boxster 2.9i 256pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Porsche Boxster 2.9i 256pk chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Porsche Boxster 2.9i 256pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Porsche Boxster 2.9i 256pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Porsche Boxster 2.9i 256pk. Je Porsche Boxster 2.9i 256pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Porsche Boxster 2.9i 256pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over Porsche Boxster 2.9i 256pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ecu tuning nederland
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Porsche baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Porsche auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Porsche auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Porsche doen.