Porsche Boxster 2.7i 211pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Porsche boxster 2.7i 211pk

Stage 1 Porsche Boxster 2.7i 211pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 211pk 245pk +16.1%
Koppel 260nm 290nm +11.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Porsche Boxster 2.7i 211pk auto chiptunen?

Het standaard programma in de Porsche Boxster 2.7i 211pk ecu van uw auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw Porsche Boxster vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Porsche chip tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw auto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Porsche Boxster 2.7i 211pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

Porsche Boxster tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Porsche Boxster 2.7i 211pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Je auto zal rapper optrekken en de performance die hij hierbij geeft is veel consistenter.

De voordelen Porsche Boxster 2.7i 211pk chiptuning:​​

 • Aangenaam rijden​ met uw Porsche Boxster 2.7i 211pk​
 • Harder geluid
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw Porsche Boxster 2.7i 211pk
 • Sneller optrekken uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage one tuning Porsche Boxster 2.7i 211pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse Porsche Boxster 2.7i 211pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Porsche Boxster 2.7i 211pk in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Porsche Boxster 2.7i 211pk chiptunen

Onze chiptuning is veilig

 • Ontdek wat het chippen voor u Porsche Boxster 2.7i 211pk kan doen:
 • Gebruik van de beste Porsche Boxster 2.7i 211pk chiptuning bestanden
 • We kopiëren uw software eerst
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Specialistische kennis

Ontdek wat chip tuning voor u auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere methodes, namelijk:

Methode 1: Porsche Boxster 2.7i 211pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Porsche Boxster 2.7i 211pk is de meest populaire vorm van tuning. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de auto. Met deze methode hoef je zelfs de Porsche Boxster 2.7i 211pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Porsche Boxster 2.7i 211pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke aanpassingen aan de auto!

Chiptuning Porsche Boxster 2.7i 211pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze vorm van Porsche Boxster 2.7i 211pktuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Porsche Boxster 2.7i 211pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Porsche Boxster 2.7i 211pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Porsche Boxster 2.7i 211pk.

Zo doen wij buiten chiptuning Porsche Boxster 2.7i 211pk ook diverse andere software modificaties voor Porsche Boxster 2.7i 211pk als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

bosch ecu tuning Hyundai
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Porsche auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Porsche auto doen.