Pontiac Sunfire 2.2i 140pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Pontiac sunfire 2.2i 140pk

Stage 1 Pontiac Sunfire 2.2i 140pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 140pk 160pk +14.3%
Koppel 203nm 225nm +10.8%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140160

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Ontdek wat chiptuning voor uw Pontiac Sunfire 2.2i 140pk auto kan doen:

De standaard software in de Pontiac Sunfire 2.2i 140pk ecu van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Het laten tunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Pontiac Sunfire een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je auto met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

chiptuning Pontiac Sunfire 2.2i 140pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Pontiac Sunfire veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Doordat hij vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen Pontiac Sunfire 2.2i 140pk chiptuning:​​

 • Meer plezier ​
 • Meer vermogen
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Mooier geluid uit uw Pontiac

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Pontiac Sunfire 2.2i 140pk ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw Pontiac Sunfire 2.2i 140pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning Pontiac Sunfire 2.2i 140pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Pontiac Sunfire 2.2i 140pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Pontiac Sunfire 2.2i 140pk is uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg ogenblikkelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Pontiac Sunfire 2.2i 140pk chiptunen

Veilige auto tuning

 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw Pontiac Sunfire 2.2i 140pk wordt!
 • Specialistische kennis
 • We back-uppen uw software eerst
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • Gebruik van goede Pontiac Sunfire 2.2i 140pk chiptuning software

Ontdek wat chip tuning voor u auto kan doen:

Methodes voor Pontiac Sunfire 2.2i 140pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op diverse methodes, namelijk:

Stage 1 Pontiac Sunfire 2.2i 140pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Pontiac Sunfire 2.2i 140pk is de meest populaire methode van chiptuning. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd connector in uw Pontiac Sunfire 2.2i 140pk.

Daardoor is dit een goedkope Pontiac Sunfire 2.2i 140pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Pontiac Sunfire 2.2i 140pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Met deze manier moet je zelfs de Pontiac Sunfire 2.2i 140pk ECU niet te ontmantelen.

Je Pontiac Sunfire 2.2i 140pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Pontiac Sunfire 2.2i 140pk chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al alles. Bij deze methode van Pontiac Sunfire 2.2i 140pk tuning maak je fysieke wijzigingen aan de Pontiac Sunfire 2.2i 140pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Pontiac Sunfire 2.2i 140pk, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Pontiac Sunfire 2.2i 140pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Pontiac Sunfire 2.2i 140pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Pontiac Sunfire 2.2i 140pk haalt.

Stage 2 Pontiac Sunfire 2.2i 140pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Pontiac Sunfire 2.2i 140pk.

Gespecialiseerde know-how over Pontiac Sunfire 2.2i 140pk ECU’s

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Pontiac Sunfire 2.2i 140pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

zelf ecu programmeren
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Pontiac auto.

Daarom is je Pontiac auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Pontiac auto doen.