Pontiac Grand Prix 5.3 V8 303pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Pontiac grand prix 5.3 v8 303pk

Stage 1 Pontiac Grand Prix 5.3 V8 303pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 303pk 325pk +7.3%
Koppel 438nm 460nm +5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw Pontiac Grand Prix 5.3 V8 303pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het laten motor tunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Pontiac Grand Prix kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Pontiac Grand Prix chip tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Je auto zal sneller optrekken en het vermogen die hij hiervoor geeft is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw Pontiac Grand Prix 5.3 V8 303pk:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Pontiac Grand Prix 5.3 V8 303pk
 • Geluid klinkt beter uit uw auto
 • Comfortabeler rijden​ met uw auto​
 • Sportiever karakter

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage one chippen Pontiac Grand Prix 5.3 V8 303pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Pontiac Grand Prix 5.3 V8 303pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Hierna zal de software van uw Pontiac Grand Prix 5.3 V8 303pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw Pontiac Grand Prix 5.3 V8 303pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning Pontiac Grand Prix 5.3 V8 303pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Pontiac Grand Prix 5.3 V8 303pk nodeloos te laten checken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Pontiac Grand Prix 5.3 V8 303pk in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

Na het Pontiac Grand Prix 5.3 V8 303pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de Pontiac Grand Prix 5.3 V8 303pk.

Veilige chiptuning door

 • Een kopie van de oude staat
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Goede Pontiac Grand Prixtuning files in gebruik
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Specialistische kennis

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u auto wordt!

Verschillende vormen Pontiac Grand Prix 5.3 V8 303pk motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Pontiac Grand Prix 5.3 V8 303pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Pontiac Grand Prix 5.3 V8 303pk is een geliefde manier om je auto te tunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Pontiac Grand Prix 5.3 V8 303pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Via deze methode moet je zelfs de Pontiac Grand Prix 5.3 V8 303pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Pontiac Grand Prix 5.3 V8 303pk met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Pontiac Grand Prix 5.3 V8 303pk chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze vorm van Pontiac Grand Prix 5.3 V8 303pktuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Pontiac Grand Prix 5.3 V8 303pk. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Pontiac Grand Prix 5.3 V8 303pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Pontiac Grand Prix 5.3 V8 303pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Pontiac Grand Prix 5.3 V8 303pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Pontiac Grand Prix 5.3 V8 303pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

zelf ecu programmeren Lexus
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Bij onze stage 1 Pontiac chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Pontiac .

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Pontiac auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Pontiac zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Pontiac doen.