Peugeot Rifter 1.2T Puretech 110pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Peugeot rifter 1.2t puretech 110pk

Stage 1 Peugeot Rifter 1.2T Puretech 110pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 110pk 150pk +36.4%
Koppel 205nm 270nm +31.7%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Peugeot Rifter 1.2T Puretech 110pk chiptunen?

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Het chippen van uw auto is de beste keuze om uw Peugeot Rifter een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je Peugeot Rifter met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de Peugeot Rifter tunen. Na de chiptuning gaat optrekken veel sneller, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Minder brandstof gebruik van uw Peugeot Rifter 1.2T Puretech 110pk
 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Sportiever karakter uit uw Peugeot
 • Geluid klinkt mooier

Hoe gaat dat precies, chiptuningPeugeot Rifter 1.2T Puretech 110pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Peugeot Rifter 1.2T Puretech 110pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Peugeot Rifter 1.2T Puretech 110pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Peugeot Rifter 1.2T Puretech 110pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Je Peugeot Rifter 1.2T Puretech 110pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Peugeot Rifter 1.2T Puretech 110pk chiptunen

Veilige chiptuning

 • We kopiëren uw software eerst
 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!
 • Speciale voeding tijdens gedurende het chippen
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Peugeot auto
 • Goede Peugeot Riftertuning software in gebruik

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Verschillende vormen Peugeot Rifter 1.2T Puretech 110pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere methodes, namelijk:

Methode 1: Peugeot Rifter 1.2T Puretech 110pk OBD chiptuning

OBD tuning Peugeot Rifter 1.2T Puretech 110pk is een veelvoorkomende methode om je Peugeot Rifter 1.2T Puretech 110pk te chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Peugeot Rifter 1.2T Puretech 110pk.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Via deze manier moet je zelfs de Peugeot Rifter 1.2T Puretech 110pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Peugeot Rifter 1.2T Puretech 110pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke modificaties aan de Peugeot Rifter 1.2T Puretech 110pk!

Stage 2 chiptuning Peugeot Rifter 1.2T Puretech 110pk

De naam zegt het helemaal. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Peugeot Rifter 1.2T Puretech 110pk plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Peugeot Rifter 1.2T Puretech 110pk chiptuning. Je Peugeot Rifter 1.2T Puretech 110pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Peugeot Rifter 1.2T Puretech 110pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Peugeot Rifter 1.2T Puretech 110pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Peugeot Rifter 1.2T Puretech 110pk.

Zo doen wij buiten Peugeot Rifter 1.2T Puretech 110pk chiptuning ook verscheidene andere software modificaties voor Peugeot Rifter 1.2T Puretech 110pk als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

motor ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Peugeot auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.