Peugeot RCZ 1.6 THP 270pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Peugeot rcz 1.6 thp 270pk

Stage 1 Peugeot RCZ 1.6 THP 270pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 270pk 295pk +9.3%
Koppel 330nm 375nm +13.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Peugeot RCZ 1.6 THP 270pk auto chiptunen?

De standaard software in de motor controller van uw Peugeot RCZ 1.6 THP 270pk is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het chippen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Peugeot RCZ een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de tuning Peugeot RCZ 1.6 THP 270pk. Je Peugeot RCZ zal sneller accelereren en de performance die hij hiervoor bekomt is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer plezier uit uw auto​
 • Beter geluid
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw auto
 • Sportiever karakter uit uw auto

Hoe gaat dat precies, remappenPeugeot RCZ 1.6 THP 270pk?​

Bij stage one chiptuning Peugeot RCZ 1.6 THP 270pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Peugeot RCZ 1.6 THP 270pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Peugeot RCZ 1.6 THP 270pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Peugeot RCZ 1.6 THP 270pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning Peugeot RCZ 1.6 THP 270pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Peugeot RCZ 1.6 THP 270pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Peugeot RCZ 1.6 THP 270pk nodeloos te laten controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

Na het Peugeot RCZ 1.6 THP 270pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de Peugeot RCZ 1.6 THP 270pk.

Veilige auto tuning door

 • Specialistische kennis
 • Gebruik van beste tuning software
 • Ontdek wat het chippen voor uw Peugeot RCZ 1.6 THP 270pk kan doen:
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Peugeot RCZ 1.6 THP 270pk

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Peugeot RCZ 1.6 THP 270pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Peugeot RCZ 1.6 THP 270pk is de meest gevraagde methode van tuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Daardoor is dit een voordelige Peugeot RCZ 1.6 THP 270pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Zonder de Peugeot RCZ 1.6 THP 270pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Peugeot RCZ 1.6 THP 270pk chiptuning

Met deze term weet je al genoeg. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Peugeot RCZ 1.6 THP 270pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Peugeot RCZ 1.6 THP 270pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Peugeot RCZ 1.6 THP 270pk.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Peugeot RCZ 1.6 THP 270pk auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Peugeot RCZ 1.6 THP 270pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu files tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.