Peugeot RCZ 1.6 THP 200pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Peugeot rcz 1.6 thp 200pk

Stage 1 Peugeot RCZ 1.6 THP 200pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 200pk 220pk +10%
Koppel 275nm 360nm +30.9%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360

Wat voor voordelen heeft chiptuning Peugeot RCZ 1.6 THP 200pk?

De standaard software in de ecu van uw Peugeot RCZ is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Echter kan uw Peugeot RCZ vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Peugeot auto tuning.

In een paar uur kan je Peugeot RCZ 1.6 THP 200pk door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

tuning Peugeot RCZ 1.6 THP 200pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Peugeot RCZ veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Na de chiptuning gaat accelereren een stuk sneller, omdat je Peugeot RCZ 1.6 THP 200pk meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Beter geluid
 • Meer rijplezier ​
 • Sneller optrekken

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Peugeot RCZ 1.6 THP 200pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse Peugeot RCZ 1.6 THP 200pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Peugeot RCZ 1.6 THP 200pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Peugeot RCZ 1.6 THP 200pk. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Peugeot RCZ 1.6 THP 200pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Peugeot RCZ 1.6 THP 200pk chiptunen

Onze chip tuning is veilig

 • Ontdek wat chiptuning voor uw Peugeot RCZ 1.6 THP 200pk kan doen:
 • Specialistische kennis
 • We back-uppen uw software eerst
 • Gebruik van goede chiptuning software
 • Goede accu voeding tijdens het chippen

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op diverse manieren, namelijk:

Methode 1: Peugeot RCZ 1.6 THP 200pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Peugeot RCZ 1.6 THP 200pk is een veelvoorkomende manier om je Peugeot RCZ 1.6 THP 200pk te tunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Peugeot RCZ 1.6 THP 200pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige methode van Peugeot RCZ 1.6 THP 200pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Met deze manier moet je zelfs de Peugeot RCZ 1.6 THP 200pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Peugeot RCZ 1.6 THP 200pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke aanpassingen aan de Peugeot RCZ 1.6 THP 200pk!

Peugeot RCZ 1.6 THP 200pk chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al voldoende. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Peugeot RCZ 1.6 THP 200pk. Hierbij pas je de Peugeot RCZ 1.6 THP 200pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van chiptuning Peugeot RCZ 1.6 THP 200pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

zelf ecu programmeren Mazda
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Peugeot .

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Peugeot auto en bent u uw Peugeot dus even kwijt.