Peugeot Partner 1.6 BlueHDI 8V 100pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Peugeot partner 1.6 bluehdi 8v 100pk

Stage 1 Peugeot Partner 1.6 BlueHDI 8V 100pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 100pk 130pk +30%
Koppel 254nm 320nm +26%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Ontdek wat chiptuning voor uw Peugeot Partner 1.6 BlueHDI 8V 100pk auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw Peugeot Partner 1.6 BlueHDI 8V 100pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Peugeot Partner vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto chiptuning.

Door het chiptunen van uw Peugeot kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks rijden in uw auto zult u merken dat uw Peugeot Partner 1.6 BlueHDI 8V 100pk veel soepelder gaat door chip tuning Peugeot Partner 1.6 BlueHDI 8V 100pk. Je Peugeot Partner zal vlotter accelereren en de performance die hij hierbij geeft is veel consistenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Mooier geluid
 • Meer performance uit uw Peugeot
 • Meer rijplezier ​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Peugeot Partner 1.6 BlueHDI 8V 100pk engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw Peugeot Partner 1.6 BlueHDI 8V 100pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Peugeot Partner 1.6 BlueHDI 8V 100pk.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Peugeot Partner 1.6 BlueHDI 8V 100pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Peugeot Partner 1.6 BlueHDI 8V 100pk waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Peugeot Partner 1.6 BlueHDI 8V 100pk chiptunen

Onze chip tuning is veilig

 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Gebruik van beste chiptuning bestanden
 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!
 • Specialistische kennis
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Peugeot Partner 1.6 BlueHDI 8V 100pk

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Peugeot Partner 1.6 BlueHDI 8V 100pk kan worden!

Methodes voor Peugeot Partner 1.6 BlueHDI 8V 100pk motor tuning:

Voor het Peugeot Partner 1.6 BlueHDI 8V 100pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Peugeot Partner 1.6 BlueHDI 8V 100pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Peugeot Partner 1.6 BlueHDI 8V 100pk is de meest populaire methode van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Peugeot Partner 1.6 BlueHDI 8V 100pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Peugeot Partner 1.6 BlueHDI 8V 100pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke reparaties aan de auto!

Chiptuning Peugeot Partner 1.6 BlueHDI 8V 100pk Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Peugeot Partner 1.6 BlueHDI 8V 100pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Peugeot Partner 1.6 BlueHDI 8V 100pk haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste optie.

Diepgaande kennis over Peugeot Partner 1.6 BlueHDI 8V 100pk ECU software: onze meerwaarde

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Peugeot Partner 1.6 BlueHDI 8V 100pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ecu tuning files
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.