Peugeot Partner 1.5 BlueHDI 75pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Peugeot partner 1.5 bluehdi 75pk

Stage 1 Peugeot Partner 1.5 BlueHDI 75pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 75pk 125pk +66.7%
Koppel 230nm 295nm +28.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Wat voor voordelen heeft chiptuning Peugeot Partner 1.5 BlueHDI 75pk?

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Peugeot chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Peugeot Partner is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

In het dagelijks rijden in uw Peugeot Partner 1.5 BlueHDI 75pk zult u merken dat uw Peugeot Partner 1.5 BlueHDI 75pk veel soepelder gaat door Peugeot Partner tunen. Na de chiptuning gaat accelereren een stuk vlugger, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen Peugeot Partner 1.5 BlueHDI 75pk chiptuning:​​

 • Geluid klinkt harder
 • Sportiever karakter
 • Meer rijplezier ​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe gaat dat precies, chiptuningPeugeot Partner 1.5 BlueHDI 75pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Peugeot Partner 1.5 BlueHDI 75pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Peugeot Partner 1.5 BlueHDI 75pk om mogelijke errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Peugeot Partner 1.5 BlueHDI 75pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Peugeot Partner 1.5 BlueHDI 75pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Peugeot Partner 1.5 BlueHDI 75pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety verzekeren. Zonder uw Peugeot Partner 1.5 BlueHDI 75pk voor honderden euro’s te moeten testen.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chip tuning

 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Goede voeding tijdens tijdens het tunen
 • Een back-up van de oude staat
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • Goede Peugeot Partnertuning software in gebruik

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Methodes voor Peugeot Partner 1.5 BlueHDI 75pk motor tuning:

Voor het Peugeot Partner 1.5 BlueHDI 75pk motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Peugeot Partner 1.5 BlueHDI 75pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest gekende manier voor het Peugeot Partner 1.5 BlueHDI 75pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Peugeot Partner 1.5 BlueHDI 75pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw Peugeot Partner 1.5 BlueHDI 75pk aanpassen. Zonder de Peugeot Partner 1.5 BlueHDI 75pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Peugeot Partner 1.5 BlueHDI 75pk chiptuning

Met deze term weet je al genoeg. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Peugeot Partner 1.5 BlueHDI 75pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Peugeot Partner 1.5 BlueHDI 75pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Peugeot Partner 1.5 BlueHDI 75pk.

Gespecialiseerde notie over Peugeot Partner 1.5 BlueHDI 75pk ECU’s

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Zo doen wij naast Peugeot Partner 1.5 BlueHDI 75pk chiptuning ook verscheidene andere software modificaties voor Peugeot Partner 1.5 BlueHDI 75pk als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu tuning files Suzuki
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Bij onze stage 1 Peugeot chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Peugeot auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Peugeot auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Peugeot doen.