Peugeot Partner 1.5 BlueHDI 130pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Peugeot Partner 1.5 BlueHDI 130pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 130pk 155pk +19.2%
Koppel 300nm 360nm +20%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140160

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Peugeot Partner 1.5 BlueHDI 130pk chiptunen?

De standaard software in de motor computer van uw Peugeot Partner 1.5 BlueHDI 130pk is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Het chippen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Peugeot Partner 1.5 BlueHDI 130pk een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de Peugeot Partner chip tunen. Doordat de auto vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer rijplezier uit uw Peugeot Partner 1.5 BlueHDI 130pk​
 • Sneller optrekken uit uw Peugeot
 • Mooier geluid
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage één chippen Peugeot Partner 1.5 BlueHDI 130pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna zal de software van uw Peugeot Partner 1.5 BlueHDI 130pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Peugeot Partner 1.5 BlueHDI 130pk engineer. Daarna verzenden we de software van uw Peugeot Partner 1.5 BlueHDI 130pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Peugeot Partner 1.5 BlueHDI 130pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Peugeot Partner 1.5 BlueHDI 130pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid verzekeren. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Peugeot Partner 1.5 BlueHDI 130pk nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chip tuning door

 • Specialistische kennis
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u auto wordt!
 • Goede accu voeding tijdens het chippen
 • Exclusief gebruik van goede Peugeot Partner 1.5 BlueHDI 130pk tuning files
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Peugeot Partner 1.5 BlueHDI 130pk

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw Peugeot Partner 1.5 BlueHDI 130pk wordt!

Methodes voor Peugeot Partner 1.5 BlueHDI 130pk motor tuning:

Voor het Peugeot Partner 1.5 BlueHDI 130pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Peugeot Partner 1.5 BlueHDI 130pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Peugeot Partner 1.5 BlueHDI 130pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige methode van Peugeot Partner 1.5 BlueHDI 130pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw Peugeot Partner 1.5 BlueHDI 130pk aanpassen. Met deze methode hoef je zelfs de Peugeot Partner 1.5 BlueHDI 130pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Peugeot Partner 1.5 BlueHDI 130pk

De naam zegt het helemaal. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Peugeot Partner 1.5 BlueHDI 130pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Peugeot Partner 1.5 BlueHDI 130pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Peugeot Partner 1.5 BlueHDI 130pk.

Specialistische ECU software inzicht

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Peugeot Partner 1.5 BlueHDI 130pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning files
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Peugeot auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Peugeot auto doen.