Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDi 163pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Peugeot expert / traveller 2.0 hdi 163pk

Stage 1 Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDi 163pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 163pk 190pk +16.6%
Koppel 340nm 400nm +17.6%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw Peugeot Expert / Traveller is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Het chippen van uw auto is de beste optie om uw Peugeot Expert / Traveller een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je Peugeot Expert / Traveller door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

chiptuning Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDi 163pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDi 163pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Doordat de wagen sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van performance.

Voordelen tunen van uw Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDi 163pk:​​

 • Aangenaam rijden​​
 • Meer PK’s uit uw Peugeot
 • Mooier geluid
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, remappenPeugeot Expert / Traveller 2.0 HDi 163pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDi 163pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gecontroleerd.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDi 163pk chiptunen

Veilige chip tuning

 • Een kopie van de oude staat
 • Gebruik van de beste Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDi 163pk tuning files
 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDi 163pk kan worden!
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDi 163pk

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Methodes voor Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDi 163pk motor tuning:

Voor het Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDi 163pk motor vermogen te vergroten zijn verschillende manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDi 163pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDi 163pk is de meest populaire vorm van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDi 163pk zit, nodig.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDi 163pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDi 163pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDi 163pk Stage 2

Met deze term weet je al voldoende. Bij deze vorm van Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDi 163pk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDi 163pk. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDi 163pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDi 163pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 chiptuning Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDi 163pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDi 163pk.

Specialistische ECU programmatuur inzicht

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij naast chiptuning Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDi 163pk ook diverse andere software aanpassingen voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

Vauxhall zelf ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Bij onze stage 1 Peugeot chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Peugeot auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Peugeot en bent u uw Peugeot dus even kwijt.