Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDi 136pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Peugeot expert / traveller 2.0 hdi 136pk

Stage 1 Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDi 136pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 136pk 165pk +21.3%
Koppel 315nm 400nm +27%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Peugeot auto motor tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDi 136pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

In het dagelijks gebruik van uw Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDi 136pk gaat u merken dat uw auto veel lekkerder rijdt door chip tuning Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDi 136pk. Je Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDi 136pk zal sneller optrekken en het vermogen die hij hierbij aanlevert is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Verlaagd brandstof gebruik van uw Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDi 136pk
 • Meer vermogen uit uw auto
 • Comfortabeler rijden​ met uw Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDi 136pk​
 • Geluid klinkt mooier uit uw Peugeot

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage één tunen Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDi 136pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDi 136pk om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDi 136pk specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDi 136pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDi 136pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDi 136pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDi 136pk. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDi 136pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDi 136pk waarborgen. Zonder uw Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDi 136pk voor honderden euro’s te moeten testen.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Je Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDi 136pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

Na het Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDi 136pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDi 136pk.

Onze auto tuning is veilig

 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDi 136pk
 • Specialistische kennis
 • Goede voeding tijdens tijdens het tunen
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Gebruik van de beste Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDi 136pk chiptuning software

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDi 136pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDi 136pk is een geliefde methode om je auto te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDi 136pk zit, nodig.

Hierdoor is dit een voordelige Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDi 136pk chiptuning manier en ook de populairste. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de auto. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDi 136pk ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDi 136pk chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze vorm van Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDi 136pk tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDi 136pk chiptuning. Je Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDi 136pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDi 136pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste methode.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDi 136pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDi 136pk.

Zo doen wij buiten Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDi 136pk chiptuning ook verschillende andere software modificaties voor Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDi 136pk als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu soft tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Peugeot auto.

Daarom is je Peugeot al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Peugeot auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Peugeot auto doen.